J98 halte i land 2-1 mot J99 i J15 1. div

Sandvika stadion fredag 26.4.2013 kl 18:30, J15 1. div: Bærum-Bærum2 2-1 (0-0)J98 J99 J15 seriekamp april 2013

Det ble et tett og nervepirrende internoppgjør i J15 1. div mellom J98 og J99 på stadion fredag kveld. J98 kom best i gang og trykket på det første kvarteret, noe som ga et skudd i stolpen og heading like over på corner. Etterhver kom J99 lengre frem på banen og fikk i gang sitt eget pasningsspill. Begge lag hadde store sjanser alene med keeper uten at det ble mål, dermed stod det seg målløst til pause.

Etter hvilen tok kampen virkelig av og begge lag produserte mange målsjanser. 10 minutter ut i omgangen kom Alex seg løs og scoret på returen etter at Frida hadde stoppet det første forsøket. Spillet bølget frem og tilbake og J99 kjempet iherdig mot sine ett år eldre motstandere. J98 måtte virkelig slite for å holde føringen i kampen, og pustet lettet ut da Astrid skrudde en corner rett i mål til 2-0 12 minutter før full tid.

J99 ga ikke opp og klarte å etablere mye spill inne på J98s banehalvdel mot slutten, og Kamillas scoring fra kort hold rett før sluttsignalet skapte ny spenning i kampen. J99 fortjente virkelig reduseringsmålet, Maria i J98s mål hadde nemlig vist frem sin ekstreme reaksjonsevne på strek ved flere anledninger og forhindret scoringer til J99.

J98-spillerne var lettet over å ha halt i land seieren i denne prestisjekampen, vel vitende om at de har mye å hente på å forbedre samspillet før neste kamp. Innsats og duellstyrke, samt nevnte feberrredninger av keeper, var avgjørende for å vinne i dag. J99 fortjener honnør for innsatsen, og for å gjøre dette til en meget spennende fotballkamp gjennom å skape hele åtte klare målsjanser. Vi tror begge lagene kommer til hevde seg godt i årets 1. divisjon, det blir spennende å følge utviklingen.

En flott kveld for jentefotballen i klubben. Dommeren kom bort til oss laglederne etter kampen og sa: «Dette var to gode lag, det blir spennende å følge disse når de blir juniorspillere!» Vi takket og svarte at flere av dem allerede har spilt på juniornivå! 🙂

Tusen takk for kampen og lykke til videre til begge lag!!!