J98: Festaften på Korsvoll

Korsvoll kunstgress ons 22.5 kl 17:00: Korsvoll-Bærum 0-4 (0-1). Generelt0004

Vi trillet ball med stor presisjon og stor angrepsvilje på Korsvoll, samtidig som vi var bunn solide bakover. Den «gode gamle» spilleformen var tilbake igjen med høy intensitet og gode pasninger. Det ble en aften med god fotball og flotte mål, og en VELDIG fortjent seier. Vi takker Korsvoll for en fair spilt kamp, de har et godt lag selv om de ble løpende mellom i dag…

Harald har som vanlig notert begivenhetene flittig:

«Det var en gang en regnfull ettermiddag…..slik begynte eventyret. For etter mye stang ut den siste tiden kom det endelig et lite eventyr. Referenten var ikke i garderoben hvor ”mester” Jawad prediket før kamp, men noen betydningsfulle ord hadde han tydeligvis hvisket dere i øret.
De første 16 minuttene av første omgang var nogen lunde jevnspilt og Korsvoll mente nok de kjente oss godt fra tidligere møter.  Slik er ofte starten på fotballkamper, motstanderne føler hverandre litt på tennene.

Første sjanse kommer med skudd fra Astrid. Etter 22 minutter vinner vi en corner som ender i tverrligger, ballen slår ned men keeper får tak på ballen. Hvilken spiller som skal krediteres stolpetreffet er referenten usikker på siden referenten har fått 3 forskjellige spillere nevnt. Mitt forslag er at den som utførte stolpetreffet setter ballen rett under tverrliggeren neste kamp slik at målet kan feires.
29 minutter og Vilde med innlegg til Thea som styrer skuddet like utenfor.
37 minutter, godt skudd av Thea som keeper slår til corner.
38 minutter, ny corner som blir klarert ut til Astrid igjen, nytt innlegg, panisk Korsvoll forsvar som straffet hardt av Ida som tverrvender og banker inn 0-1! Iiiiida jaaaaja….
Herfra og ut mer eller mindre eier Bærum kampen. Mer og mer av pasningsspillet sitter og Korsvoll løper mer og mer imellom uten ball.

2. omgang
Veldig mye bra spill fra start av hvor vi makter å spille mye ball hvor vi har mange ballvekslinger. Dette gir resultater jenter, Korsvoll er mer og mer på hæla.. 20 minutter, Alex henter opp en ball som er på vei ut over motstanderens dødlinje, hun legger pent ut til Thea som banker ballen noen centimeter under krysset via stolpen og i Gåll!  0-2 Herlig mål Thea, og super innsats av Alex i forarbeidet. 26 minutter, Alex legger ut til Sandra som skyter, keeper redder, men bra spilt jenter. Alex følger opp med skudd like over minutter etter.  Nå spilles det ”Barca” fotball  kombinert med Bayern kontringer av de gule og sorte. 30 minutter, skudd fra Hanna men keeper er med. Bra forsøk Hanna.

Så etter 32 minutter får vi ny corner. Sjefen er nok oppildnet av bra spill, han sender alle krigere opp for nå vil han ha ny nettkjenning. Astrid slår som vanlig corner med presisjon og en spiller har tydeligvis bestemt seg for at hun skal bli lagt merke til. En nydelig nikk av midtstopper Mie! 0-3 Som de ville sagt i tyske fotballmagasin; ”WELTKLASSE!” Den kommer vi til å huske resten av sesongen frk. Kruse!
Alex får æren av og avslutte ballet etter fint samarbeid med Hanna, 0-4!

Opp i all seiersrusen og målskårere synes referenten forsvaret fortjener å bli nevnt! De opptrer roligere og mer bestemt enn på en god stund. De spiller seg fint ut og sørger for at Korsvolls angripere må jakte mye etter ball, og det er som kjent slitsomt i lengden.

Så det store spørsmålet nå jenter, hvor var Abdir i kveld? Han gikk i hvert fall glipp av en godbit! PS! Kjenner alt at jeg gleder meg til neste kamp!!!»