J98: Alex annullerte sitt eget mål og fikk takk av dommeren

Da Bærum hadde misbrukt et dusin sjanser i en kamp hvor vi «eide» ballen var vi lettet over å endelig få ballen i nota havveis ut i andre omgang. Men Alex traff ufrivillig ballen med hånda og ville IKKE avgjøre kampen på uærlig vis, så hun gjorde dommeren oppmersom på dette. Dommeren tok Alex i hånda og takket for Fair Play både under og etter kampen. Flott gjort, du er et forbilde for hele klubben Alex!

Haralds utførlige kampreferat følger her:

NFF Fair play16. mai 2013 kl 20:15, Sandvika stadion: Bærum – Oppsal 0-1 (0-0)

16 mai blir kalt fotballens nasjonaldag på senior nivå. Og til tross for skuffelsen til slutt synes referenten at det var stor fremgang fra de siste kampene. Tempo var langt høyere enn vi har klart den siste tiden. Kampen bølget litt frem og tilbake de første 20 minuttene, men Bærum er det første laget som får en stor sjanse ved Alex. Fine kombinasjoner på kant, ender hos Alex som fyrer et bra skudd, men Oppsal´s gode keeper redder. 24 minutter og samme Alex kommer alene gjennom, og forsøket på å runde keeper er så absolutt riktig tenkt men keeper er av det gode slaget og ligger langflat og snapper ballen. … 27 minutter, ypperlig gjennombruddspasning fra Alex til Thea. Dessverre noen cm. for langt og keeper avklarer med bra utrusning….igjen. 29 minutter, Thea alene gjennom med keeper, men Oppsal´s beste redder.
2 omgang 9 minutter, Strålende pasning fra Alex til Thea, som har et krem mottak  under press. Hun skyter, skudd går mot stolperota, men igjen er denne umulige keeperen på plass…men veldig bra av jentene. Så langt i kampen har vi hatt et dusin meget gode sjanser, Oppsal har vel hatt 3 halvsjanser…nå venter vi på målet! Og det kommer, Alex tar ballen i det den spretter rett foran keeper…MÅL…jubel…så annullerer dommer!  Vi bøyer oss i støvet for deg Alex, du kan være sta og kjefte på dommeren hvis du føler deg urettferdig behandlet, med du kan jammen vise oss at du vet hva FAIR PLAY er også! Jeg tror det var flere av oss som fikk en påminnelse om at fotballkamper skal vinnes på ærlig vis.  Og vi kan like eller mislike dommerens avgjørelser i dag, men jeg synes dommeren gjør en flott gest når han viser etter kampen at han satte stor pris på din ærlige holdning! Og dette gjør du enda jeg med sikkerhet mener du skulle hatt et straffespark for dytt i ryggen tidligere i kampen! Sov godt i natt Alex!! 32 minutter, strålende innlegg fra Alex til Thea. Skuddet går dessverre rett på keeper. 34 minutter, vi har akkurat snakket om på linjen at nå får vi sikkert et mål i mot siden vi har vært det klart beste laget, og da skjer jo selvsagt akkurat det, Oppsal skårer 0-1☹! Mega urettferdig!!
Jeg gråter en skvett for dere jenter, for Jawad og Abdir og for Crazy! Det var mange gode Bærumsspillere i dag, men jeg velger å trekke frem Astrid som har mange gode pasninger, og hele tiden prøver konstruktive løsninger, nevnte Alex, Marie som gjør det bra på stopperplassen så lenge hun spiller og Katrine som viser at hun leser spillet bedre og bedre og bryter motstanderens oppspill oftere. Ellers var det mange som jobbet veldig bra i dag. Og så må vi ikke glemme at Eline hadde med seg en nydelig kake, det setter alle pris på, bortsett fra badevekten min som for øvrig må ha en feil….tusen takk Eline, godt at du er med å spiller igjen også!