JR 3: Tallene taler for seg selv: 16-0-0 + 103

BEST I KRETSEN!  Uansett klasse, kjønn og nivå så er 16-0-0 og +103 i differanse best av samtlige!  Rubel og rake.

(+1 fattig mål i vår favør foran Gamle Oslo i 6.div avd 1)

Så til kampen…

Bærums Verk/Hauger Jr 2- Bærum SK Jr 3          1-8   (1-3)

 

Vår siste kamp for året, og i juniorfotballen generelt! To år er nå unnagjort og vi har blitt to seriemesterskap rikere. Uten at det gir oss VIP-inngang på Lorry, heder og ære. Ei heller en simpel medalje.

Allikevel så forsøker vi å flytte målsetningene og når «potet» Massimo bruker lørdagskvelden på å søke igjennom samtlige tabeller i kretsen, ja da finner han ut to ting:

  1. Han (jeg) har lite å gjøre
  2. At vi kan bli best i hele kretsen om vi vinner siste kamp med minst -7 i vår favør. Frem til da er seniorlaget Gamle Oslo best med +102 og ferdigspilt.

Så da var det bare opp i ringa, og gå for å skåre!

Mål blir det tidlig i kampen, men ikke til oss. Vi er vel offensive og med det etterlater bakrom. Skal det jo sies at spiller sto mellom 1 og 2 nautiske mil i offside. Uansett, hardt og brutalt. 1-0 til hjemmelaget.  Så de får troa.

Vi hever oss kanskje ikke, men vi er gode nok selv når vi er dårlige. Så «CLU» order 1-1 på elegant vis. Før vi brenner noen store, bl.a så skyter vi så dårlig at dommeren tror at det må være corner når vi bommer.

Til slutt så får vi ut litt ketsjup av en halvtom flaske, og vi setter 2-1 og punkterer i grunn kampen med 3-1 før pause.

 

                                 Europa sliter, vi «sliter» og det er dyrt å streame golf på mobil

 

Det eneste jeg etterlyste i pausen var litt mer trøkk. Noen leverte, men ikke alle. Av erfaring så skal det ikke mer til enn 80 % før vi spiller rundt motstander. Nå var vi litt som Europa i Ryder Cup….feire litt for tidlig?  Til dere blasfemikere som ikke fulgte med på Ryder Cup kan jeg kort forklare at Europa ledet, men USA tok innpå tidlig i singelspillet. Så de så ut til å slite

Noe vi gjorde i innledningen av 2.omgang og. Det var i beste fall spill på trikkelinjer lagt av Sovjet før Gorbatsjov overtok etter Konstantin Chernenko.

Så mål sitter langt inne. Tiden går, og på benken er jeg bekymra for alt fra hvor mye 4G streaminga av Ryder Cup koster, til hvordan vi skal skåre mer.

Gutta løser jo opp vårt problem med få mål etter hvert. Samtidig så overrasker Olesen med flere når de tar tilbake kommandoen i Ryder Cup. Når Olesen til slutt vinner 5&4 mot Spieth, ja da vet vi alt er mulig!

Begynner å bli kaldt

Så vi skårer 4-5-6 og 7 i de siste 20 minuttene. Vi mangler et mål til.

«CLU» foreslår å legge om, og da er hans ord min lov. Så vi legger om, får enda mer krefter på topp.

Det gjør susen, og 8-1 kommer minutter før full tid.

Så vi klarer det med minste mulige margin, og kan sette oss på flyet til Boston i morgen vel vitende om at vi avslutter juniortiden på best mulige vis!

 

                                                     En epoke over, en ny begynner?

 

Så er juniortiden over for mange. Dog er vi alt i gang med planlegging av neste år. Seniorfotball. Håpet er at mange finner fortsatt tid til fotballen.

Om noen nysgjerrige lesere også er interesserte så er det bare å ta kontakt!

Takk for følget i år! Dette var siste kampreferat. Dog kommer det reisebrev fra US of A. Vi skrur ned, men ikke av, aktivitetsnivået.