J19/dame prøvespill fra 4. nov

Nye spillere som ønsker å bli med på J19/damer hos oss er hjertelig velkomne til prøvespill fra tirsdag 4. november. Vi forventer å bli 40-50 jenter, og vil dele inn gruppen i sats- og breddegruppe.

Sats vil bestå av ca 30 spillere som vil trene 4 ganger pr uke og ha lag i J19 interkrets og Damer 4. div. Her vil det være tre økter på helårs kunstgress og 1 styrkeøkt i samarbeid med Friskis og Svettis på Avløs. Stein Ellingsen (25) og Lasse Paulsen (24) er hovedtrenere på denne gruppen.

Bredde vil trene 3 ganger pr uke og ha lag i J19 1.div eller 2.div. Her vil det være to økter på helårs kunstgress og 1 styrkeøkt i samarbeid med Friskis og Svettis på Avløs. Erik Massimo Herstadhagen (32) er hovedtrener på denne gruppen.

Hovedtrenerne har med seg ivrige foreldre som assistenttrenere, lagledere, sosialkomite og andre oppgaver som trengs for å få dette til å gå rundt.

Bærum satser på jentefotball og har lag på alle årganger fra J7 til senior, vi har 230 jenter i klubben, hvilket er 1/3 av spillerne våre. Målsetningen er bl.a. å etablere senior damelag i 2. div og nå kvartfinale i NM J19 innen 2019.

Hvis du ønsker å være med på J19/dame hos oss, eller på en annen årgang, ta kontakt med koordinator for jenter ungdom Sigmund Gaaren på e-post sigmund.gaaren@hotmail.com eller mobil 91554510. Vi ser frem til å høre fra deg!!!