J19 videre i OBOS-cup

Bærum-ØHIL 5-2 (3-1). En sterk prestasjon mot et forsterket ØHIL J19 med spillere fra Kvinner 2. div gjør at drømmen om å kopiere fjorårets triumf i OBOS-cup lever.

Kampen startet dramatisk, først fikk vi en mål i mot i gjestenes første angrep på et utagbart skudd fra ca 11 meter, så utlignet Alex på et godt skudd nede ved stolpen alene med keeper etter 6 min. Deretter ble Heidi skadet og må hjelpes av banen etter kun 12 min, og Sunniva tok over hennes jobb resten av kampen. Ikke nok med det, i det 19. min var Kamilla våken på retur fra keeper og sendte oss i ledelse 2-1. Puh, det var mye på kort tid…

Vi tok grep om kampen og bortelaget kom sjelden til noe, mens vi rullet opp gode angrep og etablerte oss på ØHILs banehalvdel i perioder. Rett før pause fyrte Kristine av fra 25 m og ballen føk inn til 3-1 og gul jubel. Trener Lasse var storfornøyd med omgangen og kalte den årsbeste!

I annen omgang senker vi oss (nok en gang) i nivå og blir veldig gavmilde på egen banehalvdel, noe som setter oss selv i vanskelige situasjoner. Vi er heldige som unngår å bli straffet for blemmene våre, ØHIL har bl.a et skudd i tverrliggeren og flere farlige gjennomspill og cornere. Vi rir stormen av og når Martine forserer på venstre kant etter 58 min og setter inn 4-1 ser det med ett mye tryggere ut. Men kun et minutt etterpå er vi passive og lar ØHIL få redusere nok en gang utav nærmest ingenting.

Alex er et konstant uromoment for gjestenes forsvar når hun er i nærheten av ball, og utover i omgangen kommer hun tilbake til de gode taktene fra før pause. Etter 68 min blir Alex spilt igjennom av Kamilla og med god fart passerer hun 2-3 hvite forsvarer på tvers av 16 m-streken og knaller inn 5-2. Da går lufta ut av jentene fra øst og resten av kampen har vi god kontroll.

Alt i alt en underholdene og god kamp av oss, spesielt i første omgang. Så bør vi luke bort en del rusk i første halvdel av andre omgang, der kunne vi blitt straffet hardere enn ØHIL maktet i dag. Vi er uansett klare for KVARTFINALE borte mot Oppegård, den skal spilles innen 19. september. Vi gleder oss allerede!