J19 vant nok en toppkamp i 2. div

Holmen-Bærum 2-3 (0-2). Vi er virkelig med i toppen av ligaen etter å ha slått de to topplagene på en uke. Spillerne la inn en imponerende innsats i potten, og fikk gevinsten i form av tre fine poeng!

Martine banket inn to fine langskudd fra sin venstre side i første, etter 15 og 40 minutter. Rett etter pause økte vi til 3-0 ved Tuva, da Kata la en strøken 45 graders pasning i feltet. Midt i omgangen fikk vi to på tygga på lange oppspill og hurtige løp fra Holmen. Rett etter var Mia i aksjon med et par klasseredninger som hindret utligning. Deretter fikk vi med kontroll igjen og beholdt ledelsen helt inn.

Viggo oppsummerer:

«Oppskriften på denne kampen var kriging, vilje, lærdom… og vind. Vi snakker mye før kampen angående presset vårt, hvordan vi skal ligge med ball og hvordan vi skal ligge uten ball. Jeg trekker blant annet fram hvor viktig det er med at indreløperne tar førsteforsvarsrollen og går opp i press når holmen er på vår halvdel.

Denne rollen var litt tung å komme inn i men ettersom kampen gikk så ble vi bedre og bedre på det! mye skryt til indreløperne i dag! Ankeret i dag (igjen) gjør nøyaktig det hun skal gjøre og var i dag  nøkkelen til at rammen vår i back4-er fungerer bra. Våre høyre/venstre backer blir trukket opp i en duell så skyver nærmeste stopper etter som sikring (strålende) og ankeret har tettet igjen åpnet rom i forsvars-leddet vårt.

En annen ting jeg vil nevne i dag er duellviljen vår, den har vært den beste jeg har sett foreløpig og jeg vil gjerne se mer. Vi har fornuftige touch på ball, og mye mer av hurtige bevegelser i mellom leddene til Holmen. BRA ALLE SAMMEN!

En annen ting jeg også vil trekke fram er at vi har en bedre vilje på å vinne en lang ball i dag, siden Holmen presset så høyt som de gjorde så var det mange ganger vi måtte slå opp. Jeg vil si vi vant flere baller enn vi tapte på midten og det er igjen kred til midtbane og angrepsspillere som fikk en del dueller i dag.

I kommunikasjonen er at vi er flinke på å skryte av hverandre og dere bygger hverandre opp. dette er veldig positivt og ikke en selvfølge over alt, dette er en god kvalitet!

Denne kampen var mot serielederne og i dag ser vi hvorfor Holmen er det, men enda viktigere så viser det at vi skal bli vanskelige å slå fremover. Vi skal gjøre det vi kan for å ta poeng i de neste kampene, og det er viktig at vi fortsetter å gi alt som vi gjør i dag så vintersesongen blir lettere å planlegge med kvalitet! Nå skal jeg spise min tradisjonelle seiers-taco, takk for i dag og takk for god kamp!»

Gratulerer jenter, nå tar vi høstferie før Lommedalen kommer på besøk ons 10.10. 🙂