J19 vant 2. divisjon avd. 1

Bærum-ØHIL2 4-3 (2-3): En knallbra høstsesong ble kronet med tabelltopp etter siste serierunde, og det i en thriller av en kamp som svingte vår vei til slutt.

Vi tok ledelsen etter kun 3 minutter da Tuva var sterkest inne i feltet og fikk dyttet Katas innlegg i mål på retur fra keeper. Bare 15 min senere ga Kata en fin stikker til Rebecca på løp, hun rundet keeper og scoret sikkert til 2-0. Vi gjorde en del bytter ved ca 30 min og da mistet vi litt struktur, og i løpet av det siste kvarteret av omgangen hadde gjestene snudd 2-0 til 2-3.

I pausa snakket vi om å ta kampen tilbake og trenerne lovte å ikke endre for mye på laget underveis heller. Det funket kjempebra og etter kun 5 min av omgangen spilte Maren frem Rebecca på kant, som skjøt ballen i nettet fra meget skrått hold. Vi styrte spillet, skapte masse sjanser, kom til innlegg fra kantene og ventet på det avgjørende målet. Det fikset Tuva etter ca 65 minutter da hun satte inn returen på Martines skudd i tverra. Rett før slutt hadde Mia en matchvinner-redning i felt slik at vi kunne juble for seier og tabelltopp da dommeren blåste sluttsignalet!

Gratulerer jenter, det har vært en fryd å følge dere gjennom sesongen, og i høst har dere vært helt utrolig gode!