J19 våknet for sent

Bærum-Holmen 2-3 (0-2). Etter en tam førsteomgang av oss, tok vi tak i matchen etter pause. Vi jaktet utlikning i sluttminuttene, men fikk dessverre ikke betalt for sluttspurten. Sånn er det når man våkner sent, det ble for kort tid til å ta igjen forspranget.

Vi visste at dagens motstander er vanskelige å spille mot, da de jobber ekstremt hurtig opp i press på ballfører, og slår tidlig opp på hurtige kanter når de vinner ball. Dessuten er de ikke redd for å fyre av skudd fra distanse, og det var nettopp slik de scorte sine to mål før pause.

Vi ble altså litt for puslete i første omgang, både duellspill, skudd og pasninger var ikke slik vi vet vi kan. Det fikk vi rettet opp i andre omgang, og dermed fikk vi også etablert spill høyere i banen. Kari var stadig på løp, og til slutt ble hun felt da hun var alene igjennom. Straffen satte Thea kontrollert i mål.

Dessverre fikk vi 1-3 i fleisen kun minutter etterpå etter gjennomspill i vår boks. Vi jaktet videre, og kun 3 minutter før full tid reduserte Caroline til 2-3 på et godt plassert skudd fra ca 16 meter. Vi la om til 3-3-4 og slo lange baller på spissene våre, men vi maktet ikke å utlikne til tross for iherdig innsats.

Vi er fornøyd med at vi hever oss de siste 45 min og går for revansje til høsten. God sommer!