J19 til finale i OBOS-cup

Oppsal-Bærum 2-3 (1-2). På tredje forsøk i år tok vi dem, etter to tap i serien. Det blir alltid tett og tøft når vi drar til Trasop, og intet unntak denne gang. Hjemmelaget satser på dueller og lange fremspill på det harde underlaget, og det gir oss alltid utfordringer. Vi hadde marginer denne gang og red av stormen mot slutten, og da er det OBOS-finale på oss.

Kampen startet meget friskt og allerede etter 5 min tok vertene ledelsen på en godt plassert langskudd fra 16 meter. Vi svarte umiddelbart, og kun ett minutt senere spilte Nastaha nydelig igjennom til Alex, som gjorde alt rett alene med keeper. Så, etter 13 minutter, skrudde Alex en corner direkte i mål og vi var i føringen gjennom hele omgangen derfra. Vi var først på det meste, vant dueller og dro opp flere fine angrep både på kantene og sentralt, og hadde dermed godt grep på oppgjøret før hvilen syntes vi.

Hjemmelaget presset oss imidlertid voldsomt rett etter pause og Maria måtte hente frem et par strålende redninger for å hindre utligning. Vi fikk etter hvert mer fasong på laget og jobbet oss inn i matchen. Midt i omgangen dro Ida seg fri på kant og innlegget som slo i tverrliggeren var Sara våkent frempå og satte i mål. Vi følte at vi igjen hadde en viss kontroll på kampen, men så fikk Oppsal slippe litt for lett til med sine hurtige kombinasjoner og reduserte til 2-3 i det 88. minutt. De siste minuttene ble svært intense og spennende, men vi red stormen av.

Vi takker Oppsal for nok et jevnt oppgjør og innrømmer at de produserte vel så mange sjanser som oss, spesielt i andre omgang. Deilig at kampen vipper vår vei og at vi nå kan glede oss til cupfinale i Valle Hovin fredag 6. november mot enten Amasone Asker eller Vålerenga, som spiller sin semifinale lør 10. okt. Grattis til jentene, vi gleder oss til finalen!