J19 stormer videre

Bærum-Heming/Frigg 4-2 (1-0). Det var action på stadion både i form av spill og vær onsdag kveld. Vi taklet begge deler best og vant en deilig arbeidsseier mot topplaget i 2. div.

Vi viste frem en herlig innsats og innstilling, hvor vi dominerer spillet i store deler av kampen, løper mest, takler værforholdene og vi står i mot motstanderens sluttspurt. J19 har gjennom sesongen blitt bare bedre og bedre, og sånn jentene gjennomfører kampen og hvordan de spiller sammen, kjemper og støtter hverandre er imponerende.

Vi ønsket å bygge opp spillet bakfra, eie ball, vende spillet og skape målsjanser. Det klarte vi meget bra i 70 minutter, så ble det mer kaos de siste 20 i kraftig motvind og et bortelag som banket på med lange baller.

Slik kom målene:

16 min 1-0. Solveig timer godt og setter foten på Sofies gode corner.
55 min 2-0. Kathrine mottar ball fra Victoria og banker den inn fra høyre hjørnet av 16-metern. Keeperen som vikarierte på kant har krutt i støvla!
60 min 2-1. Gjestenes spiss snapper et for løst tilbakespill.
65 min 3-1. Zuzza drar seg fri og skyter, keeper gir retur og der dukker Hedvig våkent opp.
70 min 3-2. Vi blir brutt på egen banehalvdel og rekker ikke å demme opp.
88 min 4-2. Hedvig jakter en «umulig» ball og vinner duellen med keeper, og kan trille ballen i mål. Det var spikeren i kista. «Der ser du, du skal aldri gi opp en ball», kom det fra M33-laget til Bærum som ventet på å starte sin kamp rett ved vår benk. (De spilte 4-4 mot Kjelsås).

Vi dro dette i land fordi vi var det beste laget, gratulerer med en sterk prestasjon og takk for god underholdning jenter. Neste onsdag er det ny toppkamp borte mot Holmen, mere gøy i vente!