J19 sats søker trener for 2016-sesongen

Bærum Sportsklubb søker etter trener til vårt J19 satsningslag for 2016-sesongen med tiltrelse fra 1. nov 2015. J19 treningsgruppen vil består av ca 20 meget motiverte spillere, født 1996-2000, som holder et godt nivå og ventes å hevde seg på øverste nivå i seriespillet i regi av Oslo Fotballkrets, samt i utvalgte J19- og J16-cuper. Treninger og kamper vil planlegges i tett dialog med hovedtrener for Kvinner senior, og J19-spillerne vil gis mulighet for å hospitere med seniorlaget. Jentene trener ca 3 ganger pr uke på oppvarmet kunstgress i vintersesong, pluss en styrkeøkt i samarbeid med ekstern partner.

Totalt har Bærum SK ca 230 jentespillere fra 6 til 21 år, som tilsvarerer ca 1/3 av spillerne i klubben. I inneværende sesong har vi 8 stk lag i seriespillet fra J13 og eldre (9er/11er), inkl et senior damelag i 4.div. Klubbens hovedstyre besluttet i 2014 en jentestrategi med en 5-årsplan hvor vi skal være et tyngdepunkt for jentefotball i vårt område og vi har definerte mål for hvordan vi skal utvikle denne satsningen, bl.a. gjennom at seniorlaget skal etablere seg i 2.div innen 2019. Vi ønsker kandidater som trigges av å være med å realisere denne muligheten. Som trener vil du bli fulgt opp av sportslig leder og ha jevnlig dialog med øvrige hovedtrenere og lagledere, bl.a. avholdes jenteforum fire ganger pr år hvor vi tar opp saker på tvers av årgangene.

Krav til søker:

  • Grunnleggende trenerkurs og trenererfaring på riktig nivå, helst med J19-lag eller tilsvarende
  • Være engasjert, tenkte langsiktig og ha gode samarbeidsevner
  • Mulighet til å binde seg ut 2016-sesongen
  • Politiattest må kunne legges frem, ettersom dette er et krav fra NFF
  • Oppgi referanser

Du vil bli en del av et meget godt idrettsmiljø, hvor trivsel og sportslig utvikling er i fokus. For flere spørsmål ang. stillingen ta kontakt med jentekoordinator på e-post sigmund.gaaren@hotmail.com eller ring 91554510.

Søknad sendes på e-post til sigmund.gaaren@hotmail.com innen 15. september. Legg ved CV og referanser, samt noen ord om hva du kan tilføre Bærum SKs kvinnefotballsatsning. Vi ser frem til å høre fra deg!!!