J19 skinte i sola

Bærum-Amasone 5-0 (1-0). Det er så deilig med kamper der spillet flyter, vi skaper massevis av sjanser og forsvar og keeper har full kontroll. Dette var en sånn kamp, og mot slutten fikk vi betalt med mange fine mål.

Anette satte standarden etter kun 90 sekunder, da fremspillet fra Oda ble forvaltet på beste måte. Vi kom til mange målsjanser utover i omgangen og skuddene haglet rundt bortelagets mål uten at det ble mer nettsus av det. I pausa roste vi jentene for flott spill og ba dem bare fortsette.

Det gjorde de til gangs, og etter hvert åpnet vi opp forsvaret til gjestene gang på gang, spesielt på kantene. 2-0 kom nettopp på kant fra Mali på en fin pasning fra Caroline. Like etter ble Mali felt på et av sine mange raid i boksen, og straffen ekspederte Karoline sikkert i mål, slik hun har for vane, til 3-0.

De siste 20 minuttene tok vi fullstendig over og det er fullt fortjent at Anette (assist Mali) og Hannah (assist Anette) banket inn hver sitt mål til 4-0 og 5-0 fra kort hold. Vi hadde sjanser nok til å score mer, mens vi nektet Amasone å slippe til med noe mot oss.

Rett og slett en veldig god kamp, med imponerende innsats i varmen (36 grader i sola ved kampstart). Gratulerer med tredje strake seier, vi gleder oss til fortsettelsen!