J19 sats: Sliteseier over BVH

Bærum-BVH 2-1 (1-0). Vi måtte jobbe hardt for å revansjere tapet for BVH i NM-kvaliken, men fikk til slutt dratt i land vår andre seier på to kamper i årets 1. divisjon.

BVH har fått frem et meget godt lag i år, med nytt trenerteam og en stall stor nok til to lag. Både Verket og Hauger har jo hver seg lang erfaring med jentefotball, og nå ser det ut til at de sammen i BVH kan dyrke frem fordums storhet på platået bak Sandvika.

Vi hadde et knepent overtak i første omgang, og da vi tok ledelsen ved Hellan på et «ferdigscora» innlegg fra Vangs rett før pause var det fortjent. Etter pause måtte vi imidlertid tåle mye trykk i mot, men vi holdt gjestene unna de største mulighetene. Mot spillets gang fikk Hellan omsatt et kirurgisk gjennomspill i midten til mål og 2-0 til oss. Den pustepausen varte ikke lenge, og BVH reduserte til 1-2 like etter på et innlegg som kom ned med snø på ballen og som ingen av våre klarte å klarere unna.

De siste 15 min ble en kamp med ryggen mot veggen, og kun spredte forsøk fra oss fremover. Vi holdt imidlertid unna, anført av en meget hardtarbeidende Tiril i vårt midtforsvar. Deilig å dra i land dette oppgjøret og all honnør til BVH for innsatsen. Neste match er onsdag 3. mai borte mot Lyn, da får vi virkelig testet hva vi er gode for. Bli med oss til Kringsjå og se selv da vel…!