J19 med ujevn start i interkrets

Å prestere i to omganger er nødvendig for å vinne fotballkamper, det er læringen etter de to første kampene i årets interkrets for J19.

Førsteomgangen mot Høybråten og Stovner sist torsdag 3. april var av sammen gode merke som i da vi møtte dem i NM-kvaliken, hvor vi vant 7-1, og vi ledet fortjent 3-0 til pause. I andre omgang ga vi bort initiativet og da sluttsignalet gikk stod det 3-3, selvsagt var vi skuffet og forbannet, men det var bare å ta tak i seg selv og se frem mot neste kamp mot Sarpsborg 08 søndag 6. april.

Hjemme på Kadda viste vi litt for stor respekt for gjestene fra Østfold i første omgang, fikk lite til fremover og lå under 0-2 til pause etter to litt uheldige scoringer mot. I annenomgang var vi mye mer på og kom fremover i banen, men mot spillets gang fikk vi 0-3 i trynet på en kontring. Allikevel fortsatte laget å jobbe, det viser at vi tåler en trøkk. Sara fikk noen gode raid med innlegg fra sin venstrekant, hvor to av dem førte til at Marte fikk prikket inn reduseringer til 1-3 og 2-3 i løpet av de siste 20 min. Vi hadde muligheter til utligning på slutten, men kampen ebbet ut med et knepent tap tross iherdig sluttspurt.

Dermed har vi magre 1 poeng på de to første kampene, det tar vi ikke så tungt. Vi tar hver kamp for seg og jobber med vårt eget spill, så lar vi tabellen ligge i fred. Dette er vår første sesong på interkretsnivå, og vi ser dette som læring og spillerutvikling. Neste mulighet er Røa borte torsdag 24. april, det bør være et lag vi kan matche godt. Vi gleder oss til fortsettelsen, heia Bærum!