J19 lagde målfest i «dal’n»

Lommedalen-Bærum 0-11 (0-7). Første omgang var magisk og vi gjorde alt slik vi hadde planlagt med å sette riktig presshøyde, gjøre riktige bevegelser, skape rom og slå smarte pasninger. Vi kunne faktisk scoret to-sifret på en omgang!

Vår nye trener Viggo Luraas Haugen fikk lede laget før første gang og det ble en fest av en fotballkamp i hans debut. Viggo oppsummerer:

«Oj jenter, for en første omgang! Jeg er veldig fornøyd med måten vi pusher på å komme bredt når vi har ball. Ballen blir 95% av tiden spilt hurtig og presist og vi smeller inn 7 mål som varme muffins for en 10-er på lørdag. Vi oppnår målet vårt i spillet ved å strekke Lommedalen ved å løpe mye mellom rommene og skape rom for hverandre. Kommunikasjonen er flott og jeg har svært lite å pirke på her. Strålende første omgang!

Andre omgang slipper vi Lommedalen litt mer inn i spillet. Antall halvsjanser Lommedalen fikk var 3-5 stykker hvor vi må bli flinkere på duellspillet og komprimeringen på midten. Lommedalen begynner også å presse mye høyere og gjør det vanskelig for oss å kombinere og styre som i første omgang. Vi var flinke til å prate i første omgang (!), men vi har fortsatt litt igjen før vi kveler alle ubehagelige situasjoner.

Som sagt så står Lommedalen høyt og vi velger at Kata og Nora (venstreving og spiss) skal kjøre et kryssløp i neste kontringsmulighet. Mye for at spissen skal dra med seg midtstoppere over og skape mye rom for venstrevingen som tar det indre løpet og dette resulterer i første mål i 2. omgang. Kvalitetsmessig hever vi oss ikke noe særlig, men det setter Lommedalen i nok ubalanse til å slippe inn 3 til før omgangen er over.»

Slik kom målene:

8. 0-1 Hermine fra kort hold på corner fra Nora
15. 0-2 Marie retur etter kaos i feltet på ny corner fra Nora
18. 0-3 Karoline banker inn straffe etter raid fra Kata
19. 0-4 Kata alene igjennom etter flott kombinasjon med Victoria
28. 0-5 Tuva alene med keeper etter presis pasning fra Hermine
35. 0-6 Alda alene igjennom, flott innlegg fra Kata
37. 0-7 Alda velplassert skudd fra høyre, nydelig fremspill i bakrom fra Kata
72. 0-8 Kata alene igjennom etter kryssing og en-touch med Nora
79. 0-9 Kata fra 2 meter, innlegg fra Alda som vinner «tapt» ball på kortlinja
85. 0-10 Velplassert skudd fra Mali, retur på Noras skudd
87. 0-11 Mali får god tid på 5 meter etter presist innlegg fra Kata

Best mulig start på høstsesongen, vi tar med oss godfølelsen til neste kamp mot Røa hjemme ons 22.8. 🙂