J19 klar for 1. runde i NM

Med komfortable seire 6-0 hjemme over Holmen og 6-1 borte over KFUM i kvalifiseringen er vi nå klar for 1. runde som spilles innen 24. mai. Motstander er ikke klar ennå, så vi venter i spenning.

Fine forhold for god fotball på KFUM Arena

Vi er dermed blant de 64 klubbene i Norge som får stille lag når det starter for alvor. Følgende 10 klubber er med fra Oslo Fotballkrets: Kolbotn, VIF, Lyn, KFUM, Røa, ØHIL, Stabæk, Asker, Oppsal/BVH og Bærum. Dette er for øvrig første gang vi er videre fra kvalik i NM J19, men det skal sies at i de tidligere forsøk har det kun vært 32 lag med i ordinære runder, og kun tre av dem fra vår krets, så nåløyet har vært vesentlig trangere før.

Vi gleder oss og ønsker lykke til!

Her er Tommys referater fra de to kampene:

15.3.2018: Bærum – Holmen 6-0 (4-0)
Jeg utfordret jentene på at dette var en kamp de skulle vinne og at treningen gikk på å ha riktig tenningsnivå.

Dette responderte jentene veldig godt på og vi gikk ut og kjørte over Holmen fra start. Vi falt ned litt etter 2-0, men hevet oss etter hvert igjen. Underholdningen var veldig bra og noen av angrepene var av høy klasse. Første omgangen så var det opprullinger med backer som kom velvillige og da spesielt Sylwia som kom gang på gang. Hennes innlegg var fantastiske og skapte sjanse på sjanse i kampen.

3.min 1-0 setter Nora fra ca 18 meter på frispark som hun curler inn med venstre. Veldig gøy i og med at vi trente på dette i Tyrkia

7.min 2-0 setter Sara etter at vi kombinerer flott og Charlotte trer Sylwia fri på venstre side og innlegget klinker Sara inn.
42 min 3-0 setter Nora etter å ha blitt spilt gjennom av Kristine
45 min 4-0 setter Nora etter å ha blitt assistert av Sara
55 min 5-0 setter Sara på dagens beste angrep. Kula går raskt mellom gule spillere og når Kristine vrir spillet på første touch mot Kari som løper til dødlinja og legger inn. Der kommer Sara og klinker ballen inn.
Siste 25 så gjør vi mye med laget og Rikke er blant annet spiss resten av kampen.
85 min 6-0 setter Maja. Sylwia blir spilt gjennom nok en gang og legger inn. Der kommer Maja og legger flott ned på brystet før hun sikkert setter den i mål.

Nok en kamp med mye positivt og 6-0 var ikke et mål for mye når vi ser sjansene våre

22.3.2018: KFUM – Bærum 1-6 (1-4)
Jentene fikk igjen beskjed om at de gikk ut som storfavoritter og at de måtte fokusere fra start for å ikke slippe KFUM inn i kampen. Akkurat som forrige torsdag så responderte jentene veldig bra på dette. Vi hadde 6 forskjellige målscorere og det burde vært langt flere, eller hva jenter???

Vi manglet Nora og Charlotte fra forrige kamp, men Sørum og Katrine sto ikke noe tilbake som erstattere. Gøy at Sørum fikk sitt første mål for oss også og hun var centimeter unna to med en heading i stangen også. Vi hadde det litt gøy med lagoppstillingen i dag også og siste 30 min så hadde vi Anette, Maja og Rikke som angrepsrekke. De lovet oss mål når de skulle inn i angrepsrekka, men ingen av de kom på scoringslisten, men var veldig nærme flere ganger.

Hvis vi skal sette minus med noe i denne kampen, så må det være at vi ikke scorer vesentlig flere mål. Noe sikkert Holmen er mest lei seg for i og med at de røk ut av NM på målforskjell.

1-0 ved Sara etter pasning fra Kristine
2-0 Kristine med et knallskudd fra ca 20 meter
2-1 Fikk de på straffe etter at Rikke var litt hardhendt
3-1 setter Kari etter flotte kombinasjoner fra Kristine og Sara
4-1 setter Sylwia på corner når jeg sto med ryggen til
5-1 setter Emilie etter at Kari skjærer inn rundt spilleren sin og slår flott ut 45 grader
6-1 Setter Sørum flott på hodet etter corner

Mye bra spill å ta med seg inn i påsken