J19: Jevnt og tett i lokaloppgjør mot BVH!

Bærum SK J19- BVH J19 1-3 (0-2)

Andre kamp for året, det i juni! Vi får være glade for å spille og vi kom fra en god prestasjon når vi vant 4-0 mot Høvik forleden. BVH er en klubb som driver bra på kvinnesiden, så vi visste på forhånd at her må vi stå opp i dueller og treffe det meste av pasninger!

Lagene følger hverandre

Ikke på sosiale medier (jeg lette der og, men fant ikke noe info om denne kampen på BVH sine SoMe). Jeg vender da fokus til kampen. I pasninger og sjanser så er det noenlunde jevnt, det som utgjør forskjellen når det er spilt 45 minutter er kvaliteten på ketsjupflaska. De får ut soltørkede tomater, mens vi har handla utgått på dato. For det kommer ikke noe tastetrykk på vår side av resultattavla, selv om vi skaper nok til at det kunne skjedd.

0-1 er etter 15 spilte der de skårer etter angrep langs kant og følger opp fint i boks.

0-2 kommer på overtid i 1.omgang på et frispark fra skrått hold.

Vi maler på – får dårlig betalt

Jentene har på ingen måte mistet motet og vi skaper en stor sjanse umiddelbart som ender i corner. Påfølgende corner ender i KASSA! Endelig, og det er Marie som er sist på den. Kampen lever og sola titter frem bak skylaget!

Så kommer ett realt knockoutslag for vår del. På en overgang der det eneste interessante er om BVH er 4 eller 6 meter i offside, så mener sortkledde kampleder at det ingen av de er riktige alternative. Så med halv nautisk mil i forsprang, så øker BVH til 1-3 og vi er nede for tellingen i kanvassen.

Opp og fram- BVH!

Klokka teller ned, og selv om vi ikke gir opp, så kommer vi aldri tilbake. To kamper på fire dager og med færre innbyttere enn sist så betyr det ett 1-3 tap mot våre naboer fra Hauger/Bærums Verk og omegn.

Forskjellen ligger primært at de setter sjansene, mens vi brenner som vi har kledd oss ut som «Greven» på Halloween.

Vi er glade for å spille igjen og ser frem mot nye utfordringer!

Vi gratulerer BVH med seier i dag!