J19 IK: Surt tap i Særp

Våre jenter hadde fortjent poeng mot Østfolds flaggskip for jentefotball, men måtte reise hjem fra Sarpsborg med 1-2 i bagasjen. Her er Lasses oppsummering av kampen:

«J19 Interkrets hadde sin første kamp på høstsesongen i dag borte mot Sarpsborg 08 søn 17.8. Avreise fra 09.30 fra Kadda og det var flere trøtte ansikter som møtte opp. Da vi ankom stadion gikk vi får inspisere den grønne matta. I garderoben satte det spillersugne spillere som var lystne på 3 poeng.

Kampen startet med et lite overtak til Bærum, men de store sjansene uteble, og etter 15 minutter tok Sarpsborg 08 over showet. De hadde mye ball, men kom ikke til de virkelig store muligheten, bare noen skudd fra distanse som vi hadde god kontroll på. Etter ca en halvtime får Sarspborg 08 betalt for presset da de får et frispark fra ca 30 meter som dundrer i kassa. Det siste kvarteret av omgang blir preget av et voldsomt uvær. Kraftig vind og hagel gjorde det vanskelig å spille fotball. Vi går til pause på stillingen 1-0, men med en klar tro om at dette kan vi snu.

 Fra første spark på ballen i andre omgang tar vi tak i ballen og er mest interessert i å styre spillet. Vi spiller oss til noen halvsjanser, men sliter litt på siste tredjedelen. Etter ca en times spill er det vår tur til å få et frispark fra ca 30 meter, og Alex tar ansvaret på dødball i Oda sitt skadefravær og blåser frisparket rett i mål. 1-1! Nå begynner vi virkelig å tro på seier, og jentene fortsetter å jobbe hardt. Dessverre så er det sånn i fotballen at ballen er rundt, og ikke alltid ting er like rettferdig. Vi fortsetter å presse på, men til slutt kommer Sarpsborg 08 på en god kontring etter en tellefeil defensivt, og 2-1 er et faktum. Etter målet skaper vi noen gode muligheter på dødball, men får ikke ballen i mål. Vi blir snytt for 2 straffespark og antageligvis burde vel keeperen til Sarpsborg 08 også blitt utvist etter en hårreisende takling på Alex etter 80 min. Vi føler oss litt snytt etter kampen, og føler vi var gode nok for både 1 og 3 poeng. Uansett, sesongen er i gang igjen, og vi er klare for å sloss om alle poengene.

Neste kamp for J19 interkrets er torsdag 21.08 hjemme på stadion mot Skedsmo.»