J19.1 slo Lyn, Hard Work Pays Off!

Lyn-Bærum 3-5 (1-3). Vilje, innsats og glød kan ofte overgå romantisk spill langs bakken, gode kombinasjoner og pene hælflikker. I dag fikk vi se et kollektiv som fungerte veldig godt som en enhet.
Vi ble enige før kampen om hvordan vi skulle ligge når vi forsvarte oss, hvordan vi skulle angripe med mye folk og hvordan vi skulle ta vare på kontringer med stort tempo på ball og vilje i løpene fremover.

Anført av en meget løpsvillig Hellan og et høyt press som fungerte ekstremt godt i første omgang så leder vi fult fortjent 3-1 til pause. Hellan skåret det første på langskudd, mens Vangsnes fulgte opp med to skåringer like etter.

I pausen gjorde vi noen små endringer, men skjønte at her er det knall hard jobbing som gjelder til slutt. Vi får 4-1 ved Vangsnes tidlig før Lyn reduserer til 4-2. Like etter øker vi igjen til en 3 måls ledelse når Vangsnes putter sitt fjerde mål for dagen og 5-2 er et faktum. Lyn får enda en redusering til 5-3, før vi viser masse vilje til å løpe for hverandre, jobbe litt ekstra for lagvenninnen som begynner å bli sliten og vi ror i land en fortjent seier. I dag gjorde jentene en heltemodig innsats, og jeg er veldig stolt av prestasjonen til samtlige!

Skrevet av Lasse Paulsen