J19 1.div: Spennende seriefinale mot gamle kjente

Bærum-ØHIL 3-3 (1-1). Alltid en ekstra nerve når de hvite fra «østkanten» i kommunen kommer ut til oss ved kysten, og denne kampen ble akkurat så jevn og spennende som vi liker det. Det eneste vi kunne unnvært denne kvelden var gjestenes utlikning 7 min før slutt.

Første omgang savnet vi flyt i spillet, men innsatsen var dere hele tiden og det var bare snakk om å få satt et bedre mønster etter pausen. ØHIL tok ledelsen da vi nølte i forsvar etter 25 min, men like etter satt Sara inn vår utlikning til 1-1 da hun var våken når et innlegg igjennom i de hvites bakre rekker.

I andre omgang ble vi mer spillende fremover i banen og maktet å føre kampen i lengre perioder. De siste 30 min la vi om til tre forsvarere bak, fikk mer trykk i angrepet, og snudde 1-2 til 3-2 ved ved Synne på et herlig innlegg fra Mimi og skudd fra Sara fra kort hold. Begge målene kom etter spill bygget opp bakfra av våre forsvarere, via midtbane og videre i angrep. Ada og Carine som midtstoppere fikk mye plass til å tre baller på Hellan, Oda, Thea og Sofia på midtbanen, som igjen fant Vangs, Mimi, Sara, Nastaha, Synne og Ebba på topp. Til tider svært godt samspill der.

Gode løp og sikkert spill på sidebackene av Nora G, Ida B, Angermo og Carine. Ida A leverte fint stopperspill den første halvtimen, før hun måtte dra. Hellan tok ansvar som enslig stopper da vi la om til tre bak, med Oda som anker på midtbanen, det løste de veldig bra. I mål var Maria og Nina trygge og gode, målene i mot kunne de ikke gjøre noe med.

Gratulerer med vel gjennomført sesong jenter, der vi ender som nr 7 av 15 lag på tabellen. Det viser at vi matcher nivået godt og at vi har fått akkurat så hard motstand som vi ønsket oss, med et par unntak hvor motstanderne har vært for svake.

Siste kamp for sesongen blir OBOS J19 cupfinalen mot Vålerenga i Valhall fredag 6. november, det blir en fin bonus! Vi gleder oss!!!