J19 1.div: Serielederen ble for sterk

Bærum-Kolbotn 2-7 (2-4). Vi ledet 2-0 etter 11 min, men derfra ble det tyngre og tyngre utover i kampen, dessverre.

Det ble 1-0 etter 5 min ved Sofia på et velplassert langskudd fra 30 m i motvinden, som keeper måtte se duppe under tverrliggeren, og 2-0 etter 11 min ved Sara på et godt timet løp og frispill innenfor 16-meteren. En virkelig drømmeåpning mot topplaget i 1. div J19. Men Kolbotn har en utrolig solid midtbane og noen angripere som er i stand til å utfordre et helt forsvar alene, og etter 22 min spilletid hadde de scoret to ganget og utlignet vår ledelse, uten at det var ufortjent.

Gjestene fortsatte å male på og puttet to til før pause, begge var dog av den heldige sorten, selv om de var resultat av mye bra spill. Vi hadde også mye godt angrepsspill å by på i 1. omgang, særlig kombinerte vi fint på kantene, der både forsvaret og sentral midtbane var veldig involvert i oppbyggingen av spillet. Vi noterte også en heading rett utenfor av Ebba etter en perfekt corner fra Kristine. Joda, vi var med på leken før pause.

Rett etter hvilen var Hellan alene igjennom og skjøt like til side for mål, det var vel vår største sjanse i omgangen. Men i stedet for redusering, fikk vi 2-5 i mot og lufta gikk noe ut av oss. Kampen falt i intensitet, vi gikk oss fast, og Kolbotn satte to spikre til i den berømmelige kista og vi måtte innse at i dag møtte vi et bedre lag. Mye læring i dette, vi ser hvilket nivå vi må strekke oss etter. Vi tar med oss at vi som sagt er veldig godt med på notene de første 55 min av kampen.

Allerede tirsdag er det OBOS-cup J19 mot ØHIL hjemme, det blir et spennende nabo-oppgjør mot et lag vi alltid har hatt jevne og tette matcher mot. Møt opp på Kadda kl 20:15 og lag cup-stemning!!!

Torsdag drar vi til Oppsal, som holder 2. plassen på tabellen, nok en test mot en sterk motstander. Det mangler ikke på utfordringer for våre jenter, men sånt vokser man jo på. Ta turen til Trasop og hei dem frem!