J17 vant topp- og nabooppgjøret!

Bærum-Haslum 3-2 (2-1): Etter et veldig spennende oppgjør, som vi til slutt dro i land, kan vi ta sommerferie som serieledere i 2. div, med hele 6 poengs luke!

Bjarte oppsummerer kampen: «Det ble en herlig seier på Kalvøya i dag! Ingen vakker kamp, men vi vant og for flere av jentene var nok dette en veldig viktig seier. Og med seier mot toer på tabellen så er vi nå suverene serieledere når vi tar sommerferie.

Kampen var intens fra start til slutt. Det startet jevnt, begge lag kom til halvsjanser uten at noen hadde noe klart overtak. Haslum spilte konsekvent langt og med en veldig rask spiss så hadde Ida og Adriane i midtforsvaret nok å jobbe med. Og etter 13 min så glapp det, Haslum sin raske spiss fikk en ball i bakrom og litt forsprang og satte 1-0.

Kampen fortsetter i samme mønster og etter 22 min er det Addan som kommer fri alene med keeper og er like sikker når hun setter 1-1. Vi presser på litt mer nå og etter 30 min er det Alma som kommer til en avslutning fra ca 10 meter og 2-1 som står seg til pause.

Andre omgang starter som første, jevnt og det bølger litt frem og tilbake. Men utover i omgangen får Haslum mer og mer overtak, de presser oss bakover og vi sliter med å komme oss ut. Etter 20min får de uttelling og 2-2. Men bare 2 min etter så får vi et frispark på ca 30m og Alma setter den rett i kassa og vi er i føringen igjen.

Etter 3-2 så er det Haslum som er best. Vi blir presset bakpå og klarer sjelden å komme oss frem i banen. Men Haslum klarer ikke å score og mot slutten er vi veldig nærme 4-2 på flere gode kontringer, men vi er ikke nøyaktige nok foran mål. Helt på slutten presser Haslum på i håp om utligning og det er nære på, men Alexandra i mål har noen supre redninger og vi rir i land en fortjent seier!»

Vi gratulerer J17 og ønsker laget, trenere og supportere en riktig god sommer!!! 🙂