J16 videre i NM med festfotball

Bærum-Raufoss 7-0 (2-0). Samtlige 15 spillere i troppen la inn en herlig innsatsvilje og leverte spill av ypperste merke, slik at vi etter hvert dominerte kampen mot en god motstander fullstendig. Imponerende, rett og slett.

Over til Tommy:

«Dette var den råeste kampen jeg har sett jentene gjennomføre og det på bakgrunn av at vi møtte et veldig godt lag. Raufoss hadde med 4 spillere som spiller fast i 2.div og flere spillere som spiller på 3.div laget deres. De hadde også landslagskeeperen for J15 på laget, men det hindret oss ikke.

Ole Terje og undertegnede trodde nesten ikke det vi så utover i kampen og at vi kjørte de så mye som vi gjorde. Dette beviser bare at matchingen vi gjør med jentene om dagen gir resultater. Det er deilig for jentene å komme ned på egen alder og faktisk se resultater av jobben som gjøres daglig.

7. min. Vi tar tidlig ledelsen når Vilde vender spillet til Kata som da får mye rom og det skal du ikke gi denne jenta. Kata er sikkerheten selv og vi får en god start.

20. min. Her fikser Hedvig alt selv og øker til 2-0

Pausen bruker vi til å hause jentene, og at de må fortsette trykket i andre omgang. Vi gjør også 3 bytter i og med at mange hadde løpt mye.

42. min. Her vinner Andrine ballen på midtbanen og raider selv helt inn. Går av et par spillere og avslutter sikkert til 3-0.

44. min. Her får vi kopi av mål 3, men nå går Andrine av 3 spillere på raidet og klinker ballen inn fra 5 meter.

61. min. Andrine fullfører her «ekte hattrick», men denne gangen er det Hedvig som assisterer med et perfekt overlegg til 5-0.

73. min. Dette angrepet var veldig lekkert og det er Hedvig som raider ned høyre side, skjærer inn og legger 45 grader ut til Victoria som klinker den i mål. Fantastisk angrep!

79. min. Her vinner Hedvig ballen selv på høyt press og får gleden av å sette inn 7-0 målet.

Alle 15 jentene spiller en utrolig god kamp, men jeg må bare fremheve Vilde som gjør en UTROLIG god kamp fra start til slutt. Uten tvil dagens BB!

Knallkamp jenter og det er bare å glede seg til neste runde»