J16 klare for regionsspill i NM

Maria fanger ball

Med 10-0 hjemme over Asker J15 søndag 23.3 var vi allerede klare for regionsspillet i NM før vi møtte Stabæk tirsdag 25.3. Mot Stabæk leverte vi en tam forestilling og tapte fortjent 0-3 på Nadderud, etter kampen var alle enige at vi må opp mange hakk i innstilling og innsats hvis vi skal ha noe i NM å gjøre.

Regionsvise mellomrunder skal avvikles fra 13. april til 19. mai. Oslo, Akershus, Østfold og Indre Østland er i samme region, og vi regner da med å møte lag fra de tre andre kretsene.

Fjellhamar, Lørenskog og Nittedal er klare fra Akershus. Nordre Land, Elverum, Kongsvinger og trolig Storhamar er klare fra Indre Østland. Fra Østfold har vi ikke lykkes å finne info om hvilke lag som har kvalifisert seg. Oslo krets har med seks lag, og det er Bærum, Stabæk, Lyn, Skeid, Kolbotn og Ski eller KFUM.

Vi antar at dette blir et nytt puljespill, der f.eks to av fire lag går videre til rent cupspill på nasjonalt nivå (4 runder). Se mer info om dette på http://www.fotball.no/nff/NFF-nyheter/Rundskriv/Norgesmesterskapene-for-aldersbestemte-klasser–Telenor-Cup-2014/