J16 klar for mellomrunden i NM

Med 1-0 over BVH i snøværet torsdag er vi klare for neste NM-runde allerede før siste gruppespillkamp mot Kolbotn søndag. Dette var en skikkelig arbeidsseier av oss, der vi skapte de få sjansene som kom i kampen. Gjestene var knapt i nærheten av noe foran vårt mål, med unntak av et par cornere helt på slutten. Amalie Vasstrand Nesse scorte for oss på et skudd fra ca 15 meter i det 66. minutt, etter at Vilde Søbye hadde spilt henne fri.

Tidligere i gruppespillet har vi tapt 0-3 for Lyn og vunnet 4-0 over Oppegård. 3 av 5 lag fra vår gruppe går videre til mellomspillet, og det blir nå Lyn, Kolbotn og oss. Fra den andre gruppa er Stabæk og VIF klare, mens ØHIL og Heming kjemper om den siste plassen fra Oslo krets.

I mellomspillet møtes lag fra kretsene Oslo, Østfold, Akershus og Indre Østland for å spille om fire plasser i de ordinære NM-rundene som starter i slutten av august. Tre ganger tidligere har Bærum vært i mellomspillet i NM, med 98-, 99- og 00-årgangene, men uten å ha lykkes i å avansere derfra. Vi får satse på at vi kan lykkes denne gang! 🙂

Vi gratulerer våre jenter med avansementet og gleder oss til regionalt mellomspill denne våren.