J15 vant HamKam Talentcup

Briskeby 20.8.17: Med 1-0 over kretslaget til Indre Østland i finalen tok vi den største bøtta med oss hjem fra Hamar. Vår scoring i finalen kom etter 32 minutter ved Andrine Westlie på pasning fra Marie Gaaren. Jentene spilte 6 kamper på to dager og slapp ingen mål inn i sluttspillet, det er dønn solid.

Her er oppsummering fra de øvrige kampene, alle 2 x 25 min:

Gruppespill lørdag 19.8

Kl 08.00, Bærum-Nesbyen/Hallingdal 0-1 (0-1): Vi skaper klart flest sjanser, men vi må bli mer effektive, og de scorer også et tullemål.

Kl 12.00, Bærum-Lillehammer 3-1 (3-0): Denne gangen gikk vi ut av blokka i 100 og kjørte over Lillehammer fra start. Vi skaper nok sjanser til å lede både 4,5 og 6-0 til pause, men keeperen deres er beste spiller. Allerede etter 1 minutt så slår Kathrine er langt utspill som når AndrineW som drar seg fri og setter inn 1-0. Knallstart. 2-0 sitter etter 6 minutter hvor Kata spiller fri Hedvig som drar seg helt ned mot keeper og setter ballen sikkert i mål. 3-0 etter corner der Kata timer helt riktig ut til Andrine som knaller til med venstre i borterste hjørne. Vi bytter veldig mye i andre omgang og mange spiller på ukjente roller, det gjør at Lillehammer kommer litt mer inn i kampen, men vi føler oss egentlig aldri truet.

Kl 16.00, Bærum-Tønsberg Sonelag 2-2 (2-1): Vi var absolutt ikke påkoblet og klarte aldri å hente oss inn. 1-0 kom igjen tidlig når Kata finner AndrineW som drar seg fri og scorer sikkert etter 4 minutter. 1-1 får de på et frispark i 7.minutt de stusser videre gjennom, som vårt forsvar riktignok markerer for offside uten at det hjalp noe. 2-1 setter Hedvig inn etter å ha presset stopper/keeper til en feil 12 minutter ut i kampen. 2-2 kommer rett før slutt etter litt kommunikasjons svikt i egen boks.

Alle lag endte på 4 poeng i gruppen, som vi vant på målforskjell. Dette ligner jo på situasjonen i Norges gruppe i VM i 1994 i USA, men den gang røk gutta våre ut…

Kvartfinale søndag 20.8 kl 12.00

Bærum-Egge 4-0 (4-0): Denne kampen gikk vi rett ut å dominerte fra start og holdt helt inn. 1-0 kom etter 4 minutter når Kata spiller gjennom AndrineW som sikkert setter 1-0. 2-0 fikser Alda alene kort tid etterpå når Ebba spiller henne frem og hun forserer mot mål og knaller inn skuddet fra ca 13 meter. 3-0 kommer etter corner hvor Kata som drar seg forbi sin spiller og knaller ballen hardt langs bakken inn foran mål. Der kommer Tuva som enkelt setter inn ballen. Om vi ikke hadde punktert kampen allerede så gjør vi ihvertfall det rett før pause nå Caroline slår corner fra venstre og  Anne får satt ballen i mål.

Seminfinale søndag 20.8 kl 15.00

Bærum-Nesbyen/Hallingdal 2-0 (1-0): En forrykende kamp der vi satte fart fra start og så oss aldri tilbake! 1-0 allerede etter 2 minutter på et knallskudd fra 25 meter fra Nora som keeper må slippe. 2-0 kom i starten av andre omgang ved Andrine som kjemper seg frem og setter 2-0 med venstre! Vi var best i alt og hele laget spilte bra. Alle hadde fokus inn mot kamp. Vi beveget oss, vi slo pasninger og kriget dem ut av stilen.

Så var det klart for finale på Briskeby som vi som kjent dro hjem 1-0 etter en jevn match. Vi var hardt presset de siste 10 minuttene før pause og motstanderne var farlige på dødballer og skudd. Vi fikk korrigert og tok kommandoen i andre omgang, og fikk scoringen på et viktig tidspunkt. Rett etter kunne Hedvig økt ledelsen, mens kretslaget kun hadde noen spede forsøkt mot slutten av kampen. Da dommeren blåste av kunne vi juble, 2 år etter at vi vant J13-klassen på samme sted!