J15 med sølv i J16-klassen i OBOS-cup

Bærum/Høvik J05 vant J15 kretsmesterskap og spilte J16-finale i OBOS-cup i løpet av en uke, høydepunktene kom dermed tett i sesongavslutningen.

Klare for OBOS-cupfinale mot KFUM J16 i Valhall lørdag.

OBOS-cupfinalen mot KFUMs J16-lag ble en krevende kamp for oss, noe som var forventet da motstanderne var årets vinnere av J17 Ekstra. Selv om vi måtte tåle 0-6 (0-4) i finalen er vi veldig fornøyde med at vårt J15-lag kom seg til finalen i OBOS-cup ett år opp, og at kampen var jevnere enn resultatet skulle tilsi. Vi hadde våre perioder i kampen der vi produserte sjanser og spilte fin fotball, men Kåffa-jentene var rett og slett sterkere og mer effektive enn oss denne gangen.

Mange rundt om i kretsen har lagt merke til samarbeidet mellom Bærum SK og Høvik IF om J15 i år; og de involverte rundt årgangen vår har fått høre at folk er imponert over hvor bra samarbeidet har fungert, og hvor fort det har gitt resultater. Det er vi helt enige i, og synes det er stas at det blir lagt merke til.

Vi takker alle involverte, spillere, trenere og foreldre for en fantastisk sesong. Nå tar de en kort og velfortjent pause før forberedelsene til J17 i 2021-sesongen setter i gang. Vi ønsker lykke til og gleder oss til å følge J05 videre! 🙂