J15 med fin 3. plass i vårcup

DNB Heggedal cup ble en super opplevelse for både spillere, lagledere og publikum fra Bærum J15! Vi er ikke akkurat bortskjemt med pokaler på dette laget, så det å motta «en bøtte» var nok ekstra artig for jentene våre!!

Vi spilte 5 kamper med kun 13 spillere, og vi fryktet at dette skulle bli tøft. Men heldigvis fikk vi ingen skader og alle jentene var med på alle kampene. Det endte med 2 seire, 2 uavgjort og 1 tap og dermed 3dje-plass. Vi var fullt på høyde med alle lagene og dominerte kortere og lengre perioder i alle kamper. Det var litt typisk oss – vi spiller veldig bra fotball og har mye av spillet, men sliter med å komme frem til de helt store sjansene.

Derfor var det veldig nyttig å ha med hospitantene! Karoline (02) scoret 4 av målene våre, Ingrid (02) var med å trygge forsvaret vårt og fikk også et mål når hun fikk prøve seg på kanten, Anna (04) som gjorde en solid jobb på back-plass, og Victoria (05!) som hadde en rekke avgjørende redninger og som samtidig var kald og rolig når hun fikk pasninger fra forsvarerne våre!

Som nevnt en super dag og prikken over i’en kom helt på slutten: Med uavgjort i siste kamp så ville vi sikre 3dje-plass i cupen. Vi lå under 1-0 og det var kun 10 sekunder igjen av kampen når Hedda blir lagt i bakken rett utenfor 16-meteren. Tiden er egentlig ute før vi får tatt frisparket, men vi får heldigvis lov til å ta dette. Karoline knaller til, keeper redder, men Kharyll er våken frempå og setter returen i mål!! Dermed 1-1 på siste spark og vi tok 3dje-plassen.

– Bjarte Walaker