J15 imponerte i snuoperasjon

Høvik/Bærum-Holmen 4-2 (1-2). Fra grusom start til glimrende avslutning, det er den korte oppsummering av lokaloppgjøret mot Holmen i J15 1. div.

Hovedtrener Christians relative tydelige tilbakemeldinger i pausen må ha virket fordi det var et helt annet lag som entret matta i 2. omgang enn det som ble vist før hvilen. Publikum hadde riktignok fått en viss grunn til optimisme da Caroline reduserte 6 min før pause, men ellers var det ikke stort annet enn sola som varmet de første 40 minuttene.

De siste 40 min var altså av et helt annet kaliber, Holmen fikk nesten ikke låne ballen og løp seg helt tomme. Vi fikk kred av treneren deres for glitrende fotball og det var fortjent.

Kaptein Marie Aagedal (bildet) ble flyttet fra sentral midtbane til midtstopper etter halvspilt, det ga laget den nødvendige roen og hennes presise pasninger gjennom ledd åpnet nye muligheter for angrepet vårt.

Våre mål etter pause kom ved Silia (74. min) og to ved Caroline (62. og 78. min), som dermed fullførte sitt hat-trick.

Grattis til jentene med årets snuoperasjon og takk for skikkelig festfotball da det endelig løsnet. Fredag er det duket for nytt lokaloppgjør når vi tar i mot Haslum på Sandvika stadion kl 20. Utsett avreise til høstferie og inntak av taco, og få med dere denne matchen!