J15 gruppevinner i OBOS cup

OBOS-cup KFUM-Bærum 1-3 (0-0): Vi snudde matchen på ti magiske minutter, og sikret med det seieren i gruppe 3 og avansement til cuprundene i Oslomesterskapet.

Her er Bjartes oppsummering:

Kampen i dag var vi veldig usikre på. Vi visste at KFUM hadde et godt lag og at de måtte vinne denne kampen, mens vi hadde flere ute med skade siste uken og i tillegg måtte vi klare oss uten Rebecca. På et tidspunkt fryktet jeg at vi bare så vidt kunne stille lag. Men så ble nesten alle med skader friskmeldt og kampklare, og når vi da hadde fått med Victoria samt Karoline og Mille fra 05 så var vi plutselig rikelig med spillere.

Kampen startet ganske jevnspilt og bølget frem og tilbake med sjanser i begge ender, uten at noen av lagene fikk de helt store sjansene. Så, midt i først omgang får KFUM straffe! Lisa, som gjør en super jobb som keeper og sweeper, kommer litt for sent inn i en duell. Det er ikke noen dårlig straffe, men Lisa kaster seg ned og redder mesterlig! Dermed blir det 0-0 til pause.

Andre omgang fortsetter litt som første, med mye kriging og tøffe dueller, men også to lag som begge spiller fin fotball. Ca 10 min ut i andre omgang får KFUM et frispark litt inne på vår halvdel. De slår langt inn og får satt den forbi Frida. 1-0 til KFUM. Nå er temperaturen høy hos mange av jentene og vi er ordentlig gira på å komme tilbake. Vi fortsetter å spille vårt spill, helt bakfra og med høy risiko, og vi trør ordentlig til i hver duell! Halvveis ut i omgangen så setter vi inn våre to 05-hospitanter (de hadde allerede spilt en kamp før i dag, så avtalen var at de skulle få komme inn på slutten med mindre det ble skader).

De markerte seg med en gang. Vi fikk plutselig to raske og gjennombruddshissige jenter på topp og det tok ikke mange minuttene før Karoline var gjennom og satte inn 1-1! Nå presset vi KFUM ordentlig bakpå og vi fikk flere gode sjanser, og til slutt ble det Karoline igjen som satte inn både 2-1 og 3-1 på nydelige gjennomløp. I løpet av ca 10 minutter så hadde vi snudd 0-1 til 3-1!!

Jentene kriget og kjempet bedre i dag enn vi har sett på veldig lenge! Jeg tror en viktig faktor her var Victoria som gikk foran i duellspillet på midtbanen og dro de andre med seg! Nå er vi videre i OBOS-cup som suverene puljevinnere, bare å glede seg til kvartfinale en gang etter sommeren!