J13: Kretsmestere i 7er!

Oppegård J13 – Bærum J13 -7er– 2-7

I vår avdeling gikk jentene ubeseira gjennom serien, så nå i tåka midt i november ventet serievinner fra den andre avdelingen: Oppegård. Som vant sin serie (5-2-1 + 13), dog ikke med samme margin som vi gjorde. Så hadde det vært lovlig å tippe på kampen hadde vi vært favoritt på Oddsen!

Kretsfinalen var altså mellom to gule lag som så vidt meg bekjent aldri har spilt mot hverandre før. Så artig med nytt og godt bekjentskap fra andre siden av Oslofjorden!

Selve kampen derimot ble spilt «midt-i-mellom» på Valle Hovin. 11 spillere og det jeg antar var foreldre som kjørte satte kurs på starten av østkanten tirsdag kveld! For jentene er flinke de, men å kjøre bil er ikke helt innenfor hva de kan beherske…ennå. (Før dere veit det så har tida flydd og øvelseskjøring er ett faktum).

Valle Hovin. Litt flere folk her under Madonna-konserten enn vår kamp i surt høstvær!

Ut av startgropa!

Det tok litt tid før vi knakk «banekoden». For Valle Hovin har en rekke baner, men det får de til dels plass til fordi noen er i minste laget. Så vi fikk kamp på «Hobbitt-banen». Det preget oss litt i innledningen, for vårt gode samspill satt ikke helt slik vi har blitt bortskjemte med.

Etter 12 minutter så tar vi ledelsen på et flott langskudd fra Kaja. Så utligner Oppegård på corner. Så er Kaja som Imperiet i Star Wars: Hun slår tilbake! Nok en suser og vi leder 2-1 til pause! Fortjent, men vi har noe å gå på. Coach Spydevold instruerer og flytter på noen «non-stops» på taktikktavla mens jentene følger med.

Pauseprat (fra tidligere i år)

Ingen tvil!

Rett nok utligner Oppegård for andre gang like etter avspark for de siste 30 minuttene. Det skal vise seg å ikke stå i samsvar med resten av omgangen, for nå skrur vi ikke opp bare ett, men tre, hakk på spillet!

Vi tar kontroll på kampen når Guro skyter stolpe inn etter 35 minutter, før fansen på sidelinja kan få noe roligere puls når Vilde øker til 4-2 på en corner. Nå har vi feilmargin å gå på. Ikke at vi trenger det, for når det gjelder som mest så er jentene best!

Langskudd er dagens hovedrett på Valle Hovin, for 5-2 kommer på …gjett hvordan….et langskudd! Gratulerer, en pose kaffe kan hentes på «Kadda». Så for å ikke gjøre noe annerledes, så skyter vi fra et stykke unna når vi også skårer vårt 6-2 mål! Denne er signert Guro.

Så lodder jeg ut to poser kaffe om noen gjetter hvordan og hvem som står bak kampens siste mål! Trommevirvel* Guro på langskudd! Klart, langskudd på «Hobbitt-banen» er jo et relativt begrep, men alle var fra 8 froskehopp, to kengurusprett og ett elefantskritt unna Oppegårds mål!

så skal samtlige ha ros, for dette var en lagseier fra keeper til forsvar og de øvre ledd! For vi slipper kun inn 2 mål mot et godt lag på en liten bane. Så klarer vi etter hvert å bygge spillet vårt såpass at vi kommer til avslutninger. Da er det godt å ha krutt i foten som mange av jentene beviselig har!

Kretsmester i 7er Jenter 13 er et faktum – Nå kan vi slå United!

GRATULERER TIL ALLE!