J08 i full gang med ny sesong

J08 består av 21 ivrige jenter som er på full fart inn i ungdomsfotballen med liv og lyst. De forbereder seg nå på sesongen 2021, med forhåpninger om masse gøy med treninger, seriespill og cuper!

Spillerne er flinke til å møte på treningene og gir full gass hver gang!

Jentene skal spille 9er 1.div og 7er 1.div i J13-klassen i kretsseriene. De planlegger i tillegg å delta på OBOS-cup, Adidas-cup , HamKam talent cup, Sør Cup og to lokale cuper, hvis alt dette kan gjennomføres i denne spesielle tiden.

Trenerteamet for J08: Julie og Tommy

Hovedtrener for årgangen er Tommy Westlie, han har lang fartstid som trener i klubben, både for Kvinner Senior og J02. Med seg som assistenttrener har han Julie Spydevold, som spiller på Kvinner Senior og går på toppfotball på Dønski VGS.

– Hovedfokus fra trenerapparatet er forståelse av hvordan fotball skal spilles, forklarer Tommy. – Det skal trenes inn gjennom posisjonering, bevegelsesmønster, valg med og uten ball, falle kontra å støte, sikringsspill, offensive og defensive varianter, når vi skal spille i rom kontra på fot osv osv.

Tommy og Julie tok over laget rett før jul og allerede ser de stor utvikling hos spillerne og de håper at utviklingen fortsetter gjennom at flere og flere valg blir riktige under spill på trening.

Laget trener fotball tre kvelder per uke, mandager i hallen på Kadettangen, torsdager på halv 11er på Sandvika stadion og søndager på 7ern ved klubbhuset. Alle økter er på grønt og fint kunstgress, noe som sikrer de beste forhold for utfoldelse og utvikling av fremtidens fotballspillere! I tillegg er det fysisk trening tirsdager i gymsal, så disse jentene ligger ikke på latsiden når det gjelder å komme i form til sesongen starter.

– Nå gleder vi oss bare til å få testet ut dette i kamper så fort det blir mulig, oppsummerer Tommy før han skal sette i gang nok en treningsøkt.

Vi heier frem J08 og ønsker masse lykke til med sesongen 2021. Følg med her for flere oppdateringer om årgangen!