J07 tar sats i ny form

J07 satser i år på et spennende samarbeid mellom Bærum og Høvik for til sammen 25 spillere. Klubbene har gode erfaringer med felles J05-årgang og nå vil J07 kopiere store deler av dette opplegget.

14 av 25 spillere etter endt økt på Kadettangen.

Ved å slå sammen gruppene oppnår vi muligheten til en robust og god treningsgruppe og samarbeidslag i J14 11er-serien. I tillegg vil årgangen delta i Adidas cup, Norway cup og mange lokale cuper. J07 trener tirsdager, torsdager og søndager på helårs grønt kunstgress på Kadettangen, hvilket gir de beste muligheter for gode økter.

Felles bekledning er viktig når man samarbeider på tvers av klubber!

Ny hovedtrener for året er Eduardo Jimenez, han er 33 år og har tidligere vært trener for Røa G13, barnelag og akademi. Andreas Bergwitz-Larsen er ass.trener, han har fulgt Bærum J07 siden de startet opp som 6-åringer, har tidligere trent J99 og vært ass.trener for Kvinner senior.

Hovedtrener Eduardo Jimenez og assistenttrener Andreas Bergwitz-Larsen

– Å komme til Bærum var en stor forandring, som passet bedre for meg og min fotballfilosofi, sier Eduardo. – Bærum er en klubb hvor man trives godt, og jeg veldig takknemlig for muligheten jeg fikk. 

– Vi skal jobbe hardt for å utvikle jentene så mye som mulig, fortsetter Eduardo. – Laget er en fin gruppe, med jenter som er hyggelige og villige til å lære, så jeg trives veldig godt og håper på mange år fremover i klubben. 

Vi satser på flere slike øyeblikk i 2021.

Laget jobber nå strukturert både teknisk og taktisk på øktene for å forberede seg best mulig som en ny og samlet gruppe til sesongen. I tillegg er det fokus på sosial sammensveising gjennom månedlige gøyale «happenings».

Vi heier på J07 og ønsker alt godt for sesongen! 🙂