J05s sesongforberedelser oser av kvalitet!

Felles kveldsmat etter trening, egne styrkeøkter og massevis med fotballøvelser er noen av ingrediensene når J05 forbereder seg til sesongen!

I tillegg til årets seriespill i J15 11er og J14 9er, skal J05 også spille OBOS cup og Adidas cup, og her starter gruppespillet i april. De skal også spille gutteturnering i pinsen, der de er invitert som et av de beste jentelagene i Oslo krets. «Vi skal fortsette å ha det gøy, selv om vi også skal ønske å bli bedre, og det ser ut som vi gjør begge deler om dagen», slår hovedtrener Thomas Jacobsen fast. Til sommeren er det Dana cup som venter, kanskje sesongens høydepunkt for mange!

«Spillerne liker kveldsmaten etter tirsdagstreningene i Bærum Idrettspark, og praten rundt maten, veldig godt, og jeg som basistrener på torsdager tørr å være strengere for å få full fokus på å trene», sier Unni Aagedal, som er en sentral person i det gode støtteapparatet for denne årgangen. «Vi har også fått inn ekstra frivillige assistenttrenere, i tillegg til Martine fra seniorlaget, slik at det er lettere å gi direkte tilbakemeldinger til hver enkelt spiller på fotballøktene, samt at jeg kommer innom på mandager siste halvtimen for å kjøre intervalløp med smågrupper.»

Årgangen har også deltatt med to 11er-lag i Vinterligaen i Asker og Bærum, og her får de til sammen ti nyttige treningskamper gjennom vinteren, med litt ekstra cup-stemning på kjøpet. Begge lagene tok seg til A-sluttspill, og Bærum Gul spiller finale borte mot Holmen fredag 15. mars kl 20.00. Ta en pause fra gullrekka og sjekk ut selv hvordan jentene ligger an til sesongstart! Vi ønsker J05 lykke til videre med forberedelsene og sesongen som venter.