J03 gruppevinnere i Norway cup med seier over «jentan»

Bærum-Tromsø 2-1 (1-1). Det er skikkelig deilig å dra i land en seier man må blø for, og dette var en sånn en. Som gruppevinnere får vi også litt lettere motstand i 1/16-finalen, og derfor var det dobbel gul glede på Ekeberg i går.

TIL kaller som kjent Eliteserielaget sitt for «gutan», så da var det nok «jentan» vi tok i mot i siste gruppespillskamp tirsdag kveld. Laget fra nord spilte på fysikk, fart og hurtig omstilling, men vi stod opp og tok duellene mot dem. Og enda bedre: VI SPILTE FOTBALL. Overgangen fra kunstgress på 11er-baner i serien til humpete 7er gressbaner her har tatt et par kamper, men nå begynner samspillet å sitte. Kort fortalt var vi best i det meste før pause og da Ida banket inn 1-0 på straffe, etter at Addan ble felt,  var det fullt fortjent. Like etter mister vi dessverre ball i det vi skal spille oss frem, og TIL utlikner alene med en meget god Frida i vårt mål.

Tromsø tok kommandoen fra første spark i andre omgang, og våre jenter virket slitne. Til tross for en del cornere og halvfarlige avslutninger mot vårt mål ble det heldigvis ikke mer ut av det. Så våknet vi til live igjen og begynte med det gode spille fra første omgang. Hedda forserte på venstre, Kharyll kom på løp i bakrom, Mathilde vant dueller på midten, Rachel traff med pasningene og vipps så begynte alt å fungere igjen. Kun 5 min før slutt fikk Hedda legge tre cornere på rad, og på den siste ble ballen klarert ut til Julie, hun klemte til fra ca 15 m og ballen føk inn ved stolpen, utagbart for keeper.

Rett etter vårt mål fikk de rød/hvite to store muligheter, men avslutningene gikk like over og i stolpen. Puh, det var nære på. Ved sluttsignalet kunne vi konstatere at vi hadde vunnet en utrolig jevn og spennende kamp. Vi gratulerer med gruppeseier og ønsker lykke til i A-sluttspillet, godt gjort med et rent J03-lag i en J15/16-klasse. 1/16-finalen mot Snøgg går i dag onsdag 1.8 kl 15:15 på Valle Hovin, bane 6, på KUNSTGRESS. Vi håper å se mange gule supportere heie frem våre helter! 🙂