J02: Videre i Adidas Cup selv med et arbeidsuhell underveis!

Vi startet Adidas Cup med bortekamp mot Høybråten/Stovner. Vi startet med å rulle opp sjanse på sjanse, men uttellingen lot vente på seg. Ballen rullet mellom Bærum spillere og H/S spillerne løp i mellom. Heldigvis så løsnet det litt foran mål også og kampen endte med 5-0 seier og vi var nærmere 10-0 en de var utligning. Målscorere var Nora, Caroline, AndrineW og Karoline 2. De som spilte kampen var Kathrine, Pernille, Hermine, Ingrid, Hannah, Vilde, Nora, Karoline, Amanda (skadet etter 5 min), AndrineW, Marie, Ebba, Hedvig og Caroline.

Den andre kampen var et derbyoppgjør mot Høvik. Høvik har et veldig godt lag, men samtidig et lag vi skal slå. Derimot så vise denne kampen at innsats kan kjempe de fleste lag ut av stilen. Høvik skal ha stor honnør for innsats gjennom hele kampen og vant 1-0. Vi får ta det som læring og at vi må vinne krigen også. Vi kan ikke bare basere oss på å spille ut lagene vi møter, men innsatsen må ligge til grunn uansett. Vi jobbet ikke dårlig i kampen, men Høvik ville mye mer en oss og jentene gikk litt sure når de ikke fikk spillet til å sitte. Det skal nevnes at det var veldig tilfeldig at det var Høvik som fikk seieren i og med at kampen var kjempejevn. De som spilte denne kampen var Kathrine, Christine, Hannah, Ingrid, Hermine, Vilde, Karoline, Nora, Amanda, AndrineW (skadet etter 5 minutter), Hedvig, Marie og Caroline.

Da ble siste kampen helt avgjørende for videre avansement i Adidas Cup.

Der møtte vi Dikemark som har vist seg som et godt lag hele veien, men jentene våre viste at de var revansjelystne. Vi spilte en veldig god kamp på 90% av banen og hadde full kontroll inn til 4-0 seier. Vi hadde masse bra kombinasjoner og det eneste treneren ikke var fornøyd med var de siste 10% av banen. Selv om vi vant 4-0, så var det siste del av banen vi pleier å være mye mer giftig. Målscorere ble Marie, AndrineW og Amanda 2. De som spilte kampen var Kathrine, Pernille, Ingrid, Hannah, Hermine, Vilde, Amanda, Karoline, Nora, AndrineW, Marie, Christine og Oda.

Puljen er ikke ferdigspilt og vi vet ikke om vi blir nummer 1 eller nummer 2, men teoretisk umulig at vi ikke går videre.

Veldig gøy at jentene viser at de holder hodet kaldt når vi endte opp med en totalt avgjørende kamp. De viser veldig gode holdninger og iveren er stor, så vi har mye å glede oss til i fremtiden.