J02 vant HamKam Talentcup

12 av de beste J13-lagene i Norge møttes på Hamar i helga i fullt 11er-format. Seks kamper a 2 x 25 min på to dager er veldig krevende og gøy. Vi fikk spille fire av våre kamper inne på selveste Briskeby stadion.

Vinnere HamKam 2015

I gruppespillet lørdag møtte vi Skedsmo (1-0), Lillehammer (0-0) og Lyn (5-0). Kvartfinale søndag morgen kl 08.00 med 2-0 over Gjelleråsen, før vi møtte Lillehammer på nytt i semien. Der ble det 0-0 ennå en gang, selv om vi hadde flest sjanser og cornere. Pga tidsplanen hadde arrangøren bestemt at de ikke ville ha ekstraomganger eller straffekonk, så det ble myntkast som avgjorde. Der var vi heldige og fikk finalebilletten, fortjent etter spill og sjanser syntes vi.

I finalen møtte vi naboene fra BVH, som slo oss ut på straffekonk i OBOS-cup. Denne gang var vi best og vant 3-1 etter scoringer av Karoline, Hedvig og Kata.

Hele laget gjorde en herlig innsats, og fulgte også planen for restitusjon og hvile mellom slagene 100% lojalt, og det hadde de igjen for utover i en tøff turnering. Vi gratulerer jentene og takker alle supporterne som tok turen til Hamar for støtten!