J02: Uavgjort betyr vi kan sove lenge og søtt som GRUPPEVINNERE!

Rampage J02-Bærum J02 1-1     (0-0)

 

Så var vi klare for gruppens tredje og siste kamp. Som er en ren gruppefinale, med den bonusen om at hvis vi vant eller spilte uavgjort, så ville vi gå direkte til kvartfinale. Så det burde ikke være noe å si på motivasjon før denne kampen.

Allerede før kampstart legger undertegnede merke til ting som er rart. Dommeren bruker caps!!  Videre så har hjemmelaget fire kapteiner fremme til myntkast. Jaja…de spiser ikke burgere, verken hjemmelaget eller dommerne. Ikke leser de nok norsk heller, så såpass fleipete kan jeg tillate meg å være uten å havne i lokalpressa.

Rampage starter med ballen. men det er vi som starter med initiativet. De første 10 minuttene er det vi som har mest ball og noen halvfarligheter. Det som mangler er å treffe målet. Skal dog sies at vi burde nærmest spille «fangat av en stormvind» av Carola på stereoanlegget! For det blåser mer i Minnesota enn det gjør under British Open på ærverdige Carnoustie! Mens Tiger Woods besøker bunkeren på 14 hullet, så kommer Rampage på en nesten kontring. Begge deler blir reddet på hvert sitt vis (vi klarerer, mens Tiger redder Par).

Like etterpå er det kun en glimrende takling fra Hermine som redder at Rampage kommer alene med keeper. Der satt vi med høy puls. Som dessverre ikke gir seg med det første, for like etterpå kommer hjemmelaget til en skummel sjanse. Dog så blir også den ballen «fangat av en stormvind». Langt ute i roughen som det heter i golfens verden.

Det utvikler seg til en kamp med dueller, lange avklareringer og forsøk på spill i bakrom. Etter ca 25 minutter så kommer kampens hittil største sjanse. Den tilhører oss, der vi kommer langs ene kanten og skyter høyt. Men på mål. Dessverre også på keeper, så vidt det er. En liten retur oppstår, men vi er ikke raske nok på returen.  Nå er vi inne i en god periode. For vi bryter motstander høyt oppe på banen, og kommer til skudd. Dessverre så sitter ikke selve avslutningene så langt.

De siste 15 minuttene av 1 omgang tar vi over. Det som mangler er selve avslutningen. Vi skal ta med oss det positive med å vinne førsteball, dueller, forsøker å spille mer og mer langs bakken. Selv om det ikke alltid vil seg. (Ei heller for Tiger Woods som nå ligger på Par totalt etter 17 hull).

Det er flere tilskuere på The Open enn her… i alle fall så langt!

 

 2,omgang

 

Om vi ikke følte vi fikk betalt for vårt overtak i .1omgang, så fikk vi tidlig «malt korn» i 2.omgang. På en fin stikker fra kaptein Hermine til Amalie så gjør hun ingen feil når hun kommer alene med keeper. Vender, runder og setter ballen kontant i mål!  Per nå så slipper vi å stå opp tidig 😛

Kun minuttet etterpå så kommer vi på en tilsvarende sjanse, men denne gang er Rampage sin keeper tidlig nok ute til å bryte ballbanen. Så avgjort en positiv start der vi går for en tidlig knockout.

Like etterpå så kommer Rampage på en sjelden visitas. Ballen slås farlig i bakrom, men heldigvis så er Bergen som er keeperen vår i denne turneringen like god som det Kathrine er i slike situasjoner. Nærmest som en sweeper, så er hun først på og banker ballen der den hører hjemme. Selvsagt er det da snakk om på Rampage sin halvdel.

Det jevner seg mer ut jo lengre i 2.omgang skrider av sted. Dog så er ikke Rampage noe farlig frempå. Defensivt+keeper ser ut til å ha kontroll.

Det skulle jeg aldri sagt, for like etterpå så kommer en Rampagespiller på et soloraid langs kanten. Hun driver og løper ifra. På en noe skrå avslutning så setter hun den i bue av vår keeper Bergen. 1-1. Nå er det åpent, selv om vi til nå har vært det beste laget. Trøsten er at vi klarer oss med uavgjort. Så tiden er vår venn.

Vi er i grunn klare for sengetid, BBQ, shopping eller hva enn det skal være, så lenge kampen blir blåst av. Gruppeseier hadde smakt så søtt, spesielt når man så avgjort kan si at vi fortjener det de tre kampene sett under ett.

På slutten så bikker det en del frem og tilbake. Vi klarer delvis å holde på ball, og innsatsen er det ikke noe å si på. Derfor klarer vi ri av stormen helt inn og det ender uavgjort.

Utifra spill fortjente vi mer, men det holder for å slippe en ekstra kamp når vi vant gruppa som allerede nevnt ved en evnt uavgjort

 

Gratulerer så langt fra redaksjonen!

Rampage-Bærum etter kampen