J02: Trippel triumf mot BVH

Tre seire mot naboene i helblått på fire dager: 3-1 i 1.div onsdag, 3-0 i 2. div torsdag og 1-0 i OBOS cup lørdag.

Her er kampreferatene fra de tre oppgjørene:

Onsdag 3.5, Gommerud kg, J15 1.div: BVH – Bærum 1-3 (0-0)
Vi møter som vanlig et BVH som legger alt i kampene mot oss, med lange baller og mye kjemping. De hadde også hentet inn sitt gamle anker Elinor for anledningen og de har en veldig dyktig høyre kant. Vi startet jo med damehospitantene på benken og det var veldig jevnt innledningsvis i kampen. Det er greit med 0-0 til pause og vi var enige om at vi har et gir til å gå på og ønsker å få det frem i andre omgang.

Det fikk vi vel også delvis til og vinner fortjent 3-1, selv om de lange ballene deres plager oss kampen gjennom. Vi nevner sjelden enkeltspillere om dagen, men kan ikke unngå å fremheve Hermine nå. Den jenta har tatt store skritt som stopper og har blitt MYE raskere. Når hun i tillegg legger ballen ned på brystet i trengt situasjon i beste «Fellaini» stil, så koste vi oss på sidelinjen. Selvtillit kaller vi det.

Målene i 2. omgang kom slik:
49. minutt, 1-0 etter et flatt innlegg som ekspederes i mål.
52. minutt, 1-1, Kata går av en spiller etter corner og ser Vilde på straffemerket. Hun skyter på direkten, men ballen blir stoppet og Hedvig dytter inn returen.
71. minutt, 1-2, Nora setter inn et frispark fra 20 meter etter en uheldig keeper-inngripen.
74. minutt, 1-3, Caroline sender en strøken pasning gjennom til AndrineW og hun går av to spillere før hun setter ballen kontant i mål.

De som spilte var: Kathrine, Oda, Hermine, Ingrid, Hannah, Marie, Anne, Caroline, Karoline, Hedvig, AndrineW, Nora, Kata og Vilde.

Torsdag 4.5, Rud kg, J15 2. div: BVH2 – Bærum2 0-3 (0-2).
Første omgang ble litt rotete fra vår side, men vi hadde et greit tak på kampen etter to tidlige scoringer av Ida på langskudd fra 25 m (14 min) og av Ingrid på retur i feltet etter corner (20 min). Vi skapte i tillegg mange situasjoner foran hjemmelagets mål, og nærmest kom Kathrine med sitt skudd I tverrliggeren. BVH hadde to store muligheter, men Ebba ryddet unna et innlegg og Line fikk stoppet et skudd fra skrått hold.

I pausa var Dragan opptatt av at vi skulle fortsette med høy intensitet og i tillegg holde ballen mer i laget. Dette utførte spillerne på en overbevisende måte og vi tok kontroll på spillet og slo til tider leir på BVHs banehalvdel. Anført av Marie sentralt i banen gjenvant vi ball umiddelbart etter balltap og kunne trykke på slik at hjemmelaget aldri fikk i gang sitt spill. Ida satte i gang stadig nye angrep og løpevillige kanter fikk servert gode pasninger. Irene var på konstant jakt og fikk til slutt puttet kula i nota mot gamleklubben fra kort hold etter 66 min etter pasning fra Alda.

Vi burde scoret mange flere etter spill og sjanser og både Julie, Line, Anne, Ebba, Aleksandra og Ida hadde store muligheter. BVH fikk en eneste mulighet på en kontring, men da var Kathrine ute i felt og blokkerte skuddet. Forsvaret var solid i dag og våre to midtstopperpar Ingrid/Ebba og Christine/Hermine tok unna for de forventede lange ballene og backene Aleksandra/Mia og Christine/Andrine R hadde god kontroll på sine kanter og igangsatte flere overganger. Veldig fortjent seier, gratulerer jenter!
Dette var Julies siste kamp for oss for nå, takk for tiden sammen og velkommen tilbake

Lørdag 6.5, Sandvika stadion, OBOS cup (Oslomesterskapet) 1. runde: Bærum – BVH 1-0 (0-0)
Dette ble en veldig spennende start på en flott lørdag. Det var tøft for jentene i denne varmen, men de sto på i 100 og ga seg aldri. Vi burde vel ha avgjort kampen i første omgang, men vi hadde ikke marginene med oss. Flere pene angrep ble rullet opp og med Hedvig sin tvers over pasning til AndrineW som den desidert største sjansen. Dessverre så kom den noen centimeter for langt ut som gjorde at AndrineW bommet på mål.

Vi var opptatt av å male på og ikke la oss stresse i andre omgang, men det lykkes vi vel ikke helt med. Det ble litt oppjaget og litt lite pent spill, men det er vi jo vant med mot et hardtarbeidende BVH.

Årets kanskje flotteste enkeltmannsprestasjon kom i det 58 minutt. Ballen blir spilt tilbake til Kathrine som feier ballen helt opp til AndrineW. Hun vipper ballen flott over sin motstander og måten hun tar med seg ballen på videre er det som gjør prestasjonen så dritbra. Det kommer en spiller bak henne og en inn fra hver side og keeper kommer ut, men hun plasserer den nede i høyre hjørne akkurat i riktig tid. Der ser vi et eksempel på hva RO kan medbringe i avgjørende situasjoner. RO i forkant og i avslutning.

Avslutningen av kampen blir kaotisk når dommeren tildeler BVH straffe og Hermine får gult kort (5 minutters utvisning) etter duell i vår boks. Hermine var skikkelig irritert på dommer når hun kom ut, men dette gjorde at vi måtte spille de siste 5 minuttene med en spiller mindre. Nå bommet de på straffen og den tilskriver jeg Kathrine. Når vi så Kathrine på streken før straffen, så vi en jente som virkelig trodde hun skulle ta den. Denne opptreden gjør noe med en straffeskytter og du får på følelsen av at du må plassere straffen veldig langt bort i hjørnet. Da skjer veldig ofte det at ballen går på utsiden som nå. Knallbra Kathrine!

Det skal også nevnes Karoline sin oppofrelse i siste minutt hvor hun kaster seg inn i situasjonen og rydder unna. Det blåmerket kommer til å synes på skinka. Veldig bra og viktig inngripen. Marie med begge stortærne med blå negl og avskrellet hud, men full gass likevel. Hannah som ryker i stanga med ryggen først, men 5 minutter etterpå maser om å komme inn igjen og spiller strålende når hun kommer inn igjen etter pause. Dette er slik innstilling som skal til for å prestere bra som en gruppe. Jeg kunne ha nevnt mye mer, men nå må jeg ut å få sol på kroppen.

De som spilte var Kathrine, Hannah, Hermine, Ingrid, Karoline, Ebba, Marie, Oda, Nora, Vilde, Caroline, Kata, Hedvig og AndrineW.
Da er vi klare for runde to i OBOS!

Tre av tre altså, ikke verst! 🙂