J02 til 1/8-finale i Adidas cup J14

Som gruppevinner får vi Brumunddal på besøk i august, det blir faktisk en gjenvisitt etter at vi la en treningshelg dit i april. Vi fikk en fantastisk helg der oppe og ble godt kjent med spillere og støtteapparat, og nå skal vi ta godt i mot våre gjester når de kommer til oss. Vi fleipet faktisk med at vi skulle møtes i Adidas cup da vi var på besøk, så gikk det altså troll i ord.

I gruppe 6, klasse J14, åpnet vi i april med 0-0- borte mot Stabæk før vi slo Asker 1-0 hjemme 30. mai. Siste kamp mot Nesbyen ble spilt hjemme på stadion tirsdag 21. juni, og vi gjorde litt ekstra stas på matchen med balljenter fra J08, åpen kiosk, innmarsj, musikk på anlegget og speaker.

Mot Nesbyen tok vi tidlig tak i kampen og dominerte første omgang. Vilde scorte på et langskudd fra ca 20 m etter 12 min, og Karoline skrudde en corner rett i mål etter 16 min. Deretter fulgte flere store muligheter uten at vi fikk uttelling. På en av sine få muligheter maktet imidlertid gjestene fra Hallingdal å redusere på corner rett før pause. Dermed var det resultatmessig jevnt med (kun) 2-1 til oss, til tross for at vi hadde det meste av spill og sjanser.

I andre omgang flyttet Nesbyen sin sentrale midtbanespiller opp som spiss, og det ga oss en del utfordringer i bakre ledd. I en periode der bortelaget kom stadig nærmere vårt mål, satt Andrine W inn 3-1 alene igjennom med keeper, i det 46. min av kampen, på et presist fremspill av Karoline, og vi fikk litt mer pusterom. Imidlertid var ikke nevnte spiss ferdig for dagen og hun reduserte til 3-2 i det 55. min, etter at hun også hadde skutt i tverrligger og stolpe ved et par tidligere anledninger.

Vi fikk justert forsvarsspillet vårt slik at vi lå mer samlet de siste 15 min, og da evnet vi å stoppe Nesbyen fra å produsere særlig flere muligheter på oss. Derfra og ut hadde vi ganske god kontroll på kampen, skapte flere gode sjanser, og da Nora lobbet inn 4-2 fra ca 20 m i kampens siste minutter, var det hele avgjort. Vi takker Nesbyen for en velspilt og spennende kamp, og for at de tok med seg en stor og støttende supportergjeng!

På jentesiden har vi også deltatt i J16 (med spillere fra J00/J01/J02) og J13 (J03) i Adidas cup, men begge disse røk ut i gruppespillet på målforskjell, J16 med kun ett måls margin. Dermed er det J02 som må representere Bærum SKs jenter videre i Adidas cup, som har status som uoffisielt NM i vår klasse J14.

1/8-finalen mot Brumunddal må spilles innen 24.8, nærmere info om tidspkt kommer!