J02 klare for Adidas cup finale mot Haugar

Bærum-Asker 5-0 (4-0). Jentene tok kommandoen fra start og beholdt kontroll hele veien inn. Godt å se at vi kan gjennomføre en så solid kamp i semifinalen i Adidas cup, som er uoffisielt NM. Nå venter Haugar, som har tatt turen fra Haugesund, i finalen søndag kl 15:15 på Valle Hovin; de slet seg til 2-2 mot Rælingen og vant straffekonk’en 3-2.

Her er hovedtrener Tommy Westlies oppsummering:

«Fantastisk innsats og full kontroll hele kampen. Vi hadde fokus på at vi allerede var fornøyd med å komme til semien. Nå var spørsmålet om jentene ønsket bonusen Dette responderte jentene fantastisk på og skuldrene var lave og tenningen høy. Vi tok styringen fra start og kjørte hele kampen. Det sto allerede 4-0 til pause og vi hadde råd til å rullere masse. Målshowet startet med at Kata skallet inn en corner fra Nora etter 2 minutter. 2-0 satte Hedvig inn etter at Nora vinner ballen nede på høyre side og legger en perfekt 45 graders pasning, som Hedvig dunker inn i det 14 minutt.

Vi hadde fokus på cornere i fredagens trening og fikk til de grader betalt. 3-0 ble også satt inn på hodet på en knallheading av Ingrid etter corner fra Karoline i det 31 minutt. 4-0 satt i det 33 minutt når Amanda spilte AndrineW gjennom som bare Amanda kan. AndrineW gjorde som «vanlig» ingen feil. Pausepraten gikk på å nullstille og det gjorde jentene. Vi rullerte spillere og plasser og andre omgang var litt mer rotete, men fremdeles full kontroll. Hedvig fastsetter sluttresultatet til 5-0 etter en god jobb på topp.

Dette var en fantastisk innsats av hele laget og alle leverte topp innsats. Kathrine sto som «vanlig» en topp kamp og holdt nullen igjen. Forsvaret med Oda, Hermine, Ingrid og Hannah hadde god kontroll i nesten hele kampen. Midtbanen med Vilde, Marie, Nora, Karoline, Caroline og Hedvig er helt sjef på midten. AndrineW gjør en fantastisk jobb på topp, både med å holde på ball og være førsteforsvarer. Hedvig ga Andrine en pause midt i andre og fortsatte på samme måte. Vi gleder oss til finalen i morgen kl 15.15 og håper resten av laget kommer som heiagjeng. Heia Bærum J02.»