J02 7er: Storspill mot Asker

Våre gode jenter er ustoppelige om dagen og det fikk gjestene fra Asker merke. Vi løp i posisjoner, trillet ball og skapte massevis av sjanser. 7-2 (2-1) ble det til slutt i vår favør, ikke et mål for lite. Med mer presisjon i de avgjørende øyeblikk kunne vi godt scoret det dobbelte. Der har vi noe å jobbe med på treningene, og godt er det! 🙂

Det var klasseforskjell på lagene, og selv om Asker hadde et godt forsvar, en våken keeper og noen gode skyttere, var det vi som spilte FOTBALL. Forsvaret og keeperne hadde god kontroll, løp opp det som kom av angrepsforsøk, taklet nydelig og satte i gang spillet bakfra. Midtbane og angrep var bevegelige, gode i ballbehandlingen og gjorde mange kloke pasningsvalg som åpnet opp masse rom på kant og spiss.

Vi slet som sagt med å få uttelling for alle sjansene våre, spesielt i første omgang. Men jentene var tålmodige, fortsatte å holde ballen i laget og mot slutten av kampen var gjestene så kjørt at målene endelig trillet inn. Det er tydelig at jentene forstår sine roller og at de gjør gode og samtidige bevegelser i forhold til hverandre. Fortsett slik og vi vil få mye moro på 7er-banen fremover!

Vi takker Asker for en fairspilt kamp. Dagens Bærum-lag bestod av Hermine (keeper, angrep), Sofie (forsvar), Mia (forsvar), Emilie (forsvar), Hanna (midtbane, angrep), Nora (midtbane), Marie (midtbane), Pernille (midtbane, keeper), Caroline (midtbane) og Maria (angrep).