J02 7er: Finspill ga 6-1 over (BV)Hauger

Vi ga naboene i helblått en leksjon god fotball. Første omgang foregikk stort sett på Haugers banehalvdel, der vi trillet ball og gjestene slo leir om eget mål. 2-0 til oss til pause kunne vært mye mer, men det var alltid et bein veien for våre avslutninger eller så var deres dyktige keeper på ball.

Etter pause økte vi raskt til 3-0, men så våknet de helblå til live og reduserte til 1-3 på en suser og dro til i tverrliggeren like etter. Våre jenter tok matchen tilbake på en strålende måte og de siste 20 min av kampen var det ingen tvil. Hauger var sluttkjørt, vi driblet, passet og løp fra/rundt dem og tre fine mål i avslutningen av kampen ga komfortable 6-1.

Ekstra kred i dag til Leonora og Line som tok keeperjobben i hver sin omgang, til tider lite å gjøre, men begge var veldig gode i feltet og fikk renset unna de gangene det trengtes. Sofie tok sitt livs første straffe i kamp, og det gjorde hun på en så overbevisende måte at det må hun gjøre flere ganger. Forsvaret var solide og la gode pasninger fremover. Sentral midtbane styrte spillet slik vi ønsker og spilte opp på løpsvillige kanter på midtbanen og til spiss, som skapte bøttevis med målsjanser.

Dagens spillere var Leonora, Line, Mia, Hermine, Kata, Amanda, Sara, Sofie, Kathrine og Marie. Grattis med nok en god kamp jenter, vi kan se at dere har utviklet dere masse som lag og enkeltspillere!!! 🙂