J02 11er: Knallstart i J01-serien

3-0 suser i nettmaskene med keeper liggende langflat etter landingen. Herlig!

Vi rundspilte Amasone og 3-0 var ikke et mål for lite. Motstanderne kan takke sin målvakt for at seieren ikke ble større.

Vi er dønn solide i alle ledd og vi har virkelig tatt mange steg siden vi startet med å trene inn 11er-laget i vinter. I mål har vi Katrine som feier unna alt som kommer i nærheten av 16-meteren, og de få gangene Amasone fikk løsnet skudd var hun der også. Forsvaret er jobber meget godt sammen og Ebba, Sofie, Ingrid, Hermine, Line og Hannah lot aldri hjemmelaget komme til foran vårt mål. På sentral midtbane har vi Vilde og Amanda som vinner dueller og fordeler baller til kant og spisser.

På kantene rullet Nora, Hannah og Marie opp gode angrep og helt fremme på spiss var Karoline, Kata og Andrine W en konstant trussel mot Amasones mål. Vi hadde sikkert 10 avslutninger på mål som Amasones dyktige keeper reddet mesterlig. Nora satte vårt første mål etter ca 10 min da hun vant en duell med keeper i feltet. Marie fikk æren av å sette inn 2-0 7 min før slutt, etter at Amanda hadde tråklet seg forbi 3-4 svimle blå forsvarere inne i boksen. Karoline banket inn 3-0 på overtid etter et fint innlegg fra Andrine W.

Vi «slo leir» på Amasones banehalvdel i store deler av kampen og ballen gikk fra gul til gul spiller i lange perioder. Jentene viser utrolig innsatsvilje, og hvis en gul blir driblet av dukker det alltid opp to nye. Selv med 5 kamper fra Hauger cup i beina, holdt vi hele kampen i et imponerende tempo. Jentene våre har vist at de absolutt kan hamle opp med ett år eldre jenter, vi gleder oss til fortsettelsen med J02 i J01-serien! Det er også gledelig at vi har ennå flere enn de som var med i dag som skal bidra på 11er. Snart starter 7er-serien, og der har vi med to lag, så det blir nok kamper til alle…