J02: 11er i J01. Avsluttet serien med 8-1 seier mot Lyn3 (Akademilag med J01 og J02)

Bærum2 og Lyn3 ligger på hver sin side av tabellen og det ble veldig synlig i dagens kamp. Vi bestemte alt fra start til mål, med et lite arbeidsuhell som ble til 1-2. Denne kampen filmet vi og da kan jeg skildre sjanser og mål på en litt bedre måte en tidligere. Sett dere godt til rette for her skjedde det mye!

Første sjanse kommer etter knappe to minutter når Amanda fører ballen på midtbanen fra venstre mot høyre og forsøker gjennombruddspasning, men den blir stoppet og hun vinner den tilbake for så å slå en genial gjennombrudd til AndrineW som er alene gjennom. Dommeren dømmer som filmen viser helt klart feil offside, men de kan jo gjøre feil de også. Halvminuttet etter så vinner Karoline ballen på midtbanens venstre side, drar av en spiller og slår en flott gjennombruddspasning til Nora og AndrineW som begge kommer i full fart. Nora får ballen og fosser mot keeper og avslutter sikkert til 1-0.

6 minutter ut i kampen så vinner AndrineW ballen på vår venstre side og slår en flott ball over til Kata som runder keeper, men kommer litt skrått på målet og avslutningen blir reddet på streken.

Etter 8 minutter så briljerer Nora på midten og slår en perfekt stikker til Amanda som er på løp fra sin midtbaneposisjon og bare et par skonummer for små sko gjør at keeper får tuppet ballen vekk rett foran henne.

9 minutter ut i kampen så drar Karoline en tunnel på en Lyn spiller og slår et en perfekt gjennombruddspasning med venstre til Amanda som kommer på nok et løp fra midtbanen. Dessverre så skyter hun rett på keeper selv om hun er helt alene og det er ikke likt henne, men hun fikk vel for god tid.

Noen sekunder senere så kjører Kata karusell med et par svimle Lyn spillere inne i 16meteren, men avslutningen går dessverre rett på keeper.

Etter 11 minutter så spiller Ingrid, Amanda og Karoline flott sammen på egen banehalvdel, før Karoline slår en perfekt crosser til AndrineW som er igjennom og avslutningen går dessverre rett på keeper.

12 minutter ut i kampen så kombinerer Nora og AndrineW flott midt på Lyn sin banehalvdel og AndrineW slår en GENIAL pasning til Amanda som kommer på nok et dypt løp og denne gangen gjør hun ingen feil alene med keeper og stillingen er 2-0.

Noen sekunder etterpå så kombinerer AndrineW og Nora flott på høyre side. Nora rykker og AndrineW slår en flott pasning gjennom og Nora rykker forbi en Lyn spiller til, skrår innover og slår etter læreboka 45 grader. Der kommer Kata som med sin teknikk drar av to spillere, men avslutningen går dessverre på utsiden (mønsterangrep).

17 minutter ut i kampen så dribler Amanda et par spillere før hun slår en flott stikker til Nora som er på et dypt løp fra sin midtbaneposisjon og Lyn kan takke en veldig våken keeper som er 2 cm føre på ballen.

Etter 18 minutter så sitter 2-1 litt ufortjent, men en god avslutning av Lyn.

20 minutter ut i kampen så vinner Kata ballen, drar av en spiller og slår en fin crosser på AndrineW som fosser igjennom, men avslutningen går rett på utsiden.

22 minutter ut i kampen så briljerer Amanda mot et par Lyn spillere og slår en perfekt pasning til Nora som er på nok et gjennomløp. Avslutningen klarer keeper så vidt å få fingertuppene på, men ballen triller uansett mot målet, men hun klarer å hente den igjen.

Mot slutten av omgangen kjemper AndrineW seg til en corner og den slår Amanda flott inn. da kommer Kata som den spissen hun er rett foran keeper og dytter ballen i mål, 3-1.

32 minutter ut i kampen så har vi mange trekk på midten, før Amanda slår over på Nora som skyter fra 20 meter og ballen dupper ned bak keeper og stillingen er 4-1.

Som dere sikkert forstår så var det ganske enveiskjøring den første omgangen og 4-1 var ikke et mål for mye. Lyn hadde den ene sjansen, så de var helt klart mer effektive. Fokusen i pausen var å holde det oppe samtidig som vi ønsket mer spill bakfra og gjennom midtbanen. Det var fremdeles for mye stress av en del spillere i for mange situasjoner. Mer ro med ballen var det klare budskapet fra trenerne.

2 minutter inn i andre omgang så finter Amanda seg i kjent stil langs 16 meteren og fyrer et skudd som går rett på utsiden, god prestasjon.

8 minutter ut i andre omgang så drar Amanda seg forbi et par Lyn spillere i fint driv fremover på banen og slår en perfekt pasning til Kata som er på løp. Hun kommer helt alene med keeper litt skrått ut på høyre og dessverre så går avslutningen rett på utsiden etter at keeper fikk fingertuppene på ballen.

13 minutter ut i omgangen så spiller vi mange trekk før Karoline slår et teknisk vanskelig gjennomspill med venstre til Hannah som er alene med keeper. Dommeren dømmer igjen en feilaktig offside som videoen viser, men det var en vanskelig avgjørelse i og med at det gikk fort.

14 minutter ut i omgangen så bryter Karoline et oppspill, finter seg forbi en Lyn spiller og passer til Hannah. Karoline setter full fart fra høyre og skrått inn mot mål og Hannah spiller henne flott gjennom på to touch. Avslutningen føk rett over krysset.

15 minutter ut i andre omgang så satte vi inn igjen to av de som hadde skapt flest sjanser første omgangen og det var Nora og AndrineW. Et minutt etterpå så førte Amanda ballen i fint driv gjennom hele midtbaneleddet før hun slo en nydelig stikker til AndrineW. AndrineW hadde denne gangen store nok sko til å nå ballen først, men keeperen klarte å få foten på den på ca 18 meter. Keeperen til Lyn skal så langt ha mye av æren for at det sto «bare 4-1».

Etter 49 minutter av kampen kombinerer Nora og AndrineW flott på høyre side før Andrinew slår en flott crosser mellom forsvaret og keeper. Kata kommer på et flott løp, men keeperen deres kommer føre med en skostørrelse igjen.

Etter 57 minutter så kombinerer AndrineW og Amanda flott på midten, før Amanda slår et nydelig gjennombrudd til Nora som fosser frem. Nora kommer helt alene med keeper, litt skrått høyre og keeperen gjør en feberredning med foten.

60 minutter ut i kampen så presser AndrineW gang på gang mot forsvaret deres og vinner til slutt ballen og kommer alene med keeper og setter den sikkert i borterste hjørne, 5-1.

Et minutt etterpå vinner vi en corner som går gjennom hele feltet og Nora jager ballen helt ut på motsatt hjørneflagg. Der drar hun en tunnel på Lyn spilleren, fosser innover og slår 45 grader ut til Amanda som kommer på 16 meteren. Hun må vri seg litt i skuddøyeblikket, men får avgårde et godt skudd som fyker inn via ryggen til en motstander, 6-1.

Når det hadde gått 66 minutter så avklarer Amanda med et skikkelig brassespark. AndrineW vinner ballen på egen banehalvdel og setter fart fremover, først i duell med en spiller som hun rykker fra, deretter kommer ei til i firsprang som hun løper skulder til skulder med i 25 meter før hun avslutter i lengste hjørnet. 7-1 oset det vilje av!

Etter 68 minutter så stakk AndrineW igjen etter en flott stikker fra Karoline. Keeperen var igjen langt ute og reddet med foten på avslutningen hennes.

Jeg kommer bare til 7-1, men nå er jeg sliten også. Dommeren og alle andre sa 8-1 etter kampen, så jeg får se videoen en gang til ved anledning så får vi se.

Det er mange av de offensive spillerne som går igjen i dagens omtale, men det gjenspeiler også kampen som til tider var enveiskjøring. Keeper, forsvaret og den dype midtbanen hadde en litt roligere dag en de pleier. De som spilte dagens kamp var Kathrine, som var tryggheten i mål som vi begynner å bli vant til. Forsvaret med Hermine, Ingrid, Sofie, Emilie, AndrineR og Hannah hadde god kontroll kampen igjennom. Midtbanen med Vilde som den defensive tryggheten hadde kanskje ikke så tøff dag på jobb i dag, men gjorde det til gangs. Marie, Nora, Amanda, Karoline sto for det kreative fra midtbanen og det var ikke rent lite. AndrineW, Kata og Hannah spilte på topp gjennom kampen og omtale har det kommet nok av.

Dette var siste 11er kampen for våre jenter og det har vært en stor succe å melde jentene opp et år. Vi ligger på 2 plass nå og ender dårligst som nummer 3. Statistikken ble som følger 9 seiere, 5 uavgjorte og bare 2 tap, målforskjell på 49-24. Vi har ikke tapt en kamp i serien siden mai måned og fått veldig god matching hele veien og da kanskje spesielt på det fysiske.

Nå skal vi avslutte med et par 7er kamper og med 2 lag i J02, så har vi bare gått på et tap (glipp) gjennom sesongen.

Dette sammen med 1/8 delsfinale i J01 på NorwayCup, så må dette bare sies å ha vært en god sesong for J02.

Vi gleder oss allerede til vintertreningen og oppkjøringen til ny sesong. Heia Bærum J02!