J01 Adidas cup: Fantastisk snuoperasjon!

Fjellhamar-Bærum 4-5 (2-0). En heidundrende annen omgang sikret oss seieren i første gruppespillkamp i årets Adidas cup, som er uoffisielt NM for J14.

Hjemmelaget var best i det meste i første omgang og ledet fortjent til pause. Vi hadde noen forsøk, men det ble liksom litt for spedt. Noe må Jackson ha gjort i pausen for det var et helt annet lag som entret banen til andre halvdel av kampen.

Vitamininnsprøytningen som tente håpet var da Julia satte inn innlegget fra Juni allerede etter et par minutter av omgangen. Vi begynte å vinne dueller, løpe for laget og treffe med pasningene. Spesielt var Julia og Helene flinke til å vinne ball høyt oppe i banen og tre igjennom til «Barkbu-ekspressen». Juni løp fra forsvaret så fort hun så en stikkpasning og fikk betalt hele tre ganger, og dermed var 2-1 snudd til 2-4 på 15 min.

Fjellhamar er et godt lag, og de kom til hektene igjen og reduserte til 3-4 10 min før slutt, rett før det hadde Hanna en fantastisk fin redning da hun slang seg i full lengde og tok et skudd fra 10 m. Men så dukket Maren opp foran mål på corner fra Karoline og fikk satt ballen i mål på akrobatisk vis til 3-5 noen minutter før slutt. Jammen rakk vertene nok en redusering, men så var tiden ute og vi kunne juble!

Super start på Adidas cup, og neste søndag venter Fossum. Vi gleder oss!