J00 – Uke34

Hei

Det har vært en fin treningsuke 11 av jentene våre har vært med på fotballskole i Regi av Jawad. Masse god læring og på en uke får jentene like mye trening som vi ellers klarer på 4-5 uker. De som har vært med her har virkelig fått en kick start på høstsesongen. Det har vært  ca 8 jenter på våre egne treninger så totalt har 15 – 20 jenter vært i sving denne uken – meget bra !!

Da er det skolestart og vi er i full fart inn høstsesongen. Vi trener som vanlig denne uken også er det to kamper på søndag. Virker som alle med unntak av Stine er klare til kamp. Med to kamper samtidig trenger vi bistand fra J01 til disse kampene. Jeg har fått tilbakemelding fra de fleste vedr høstens kampprogram og jeg sender ut oversikt over hvem som skal spille når i løpet av uken.

For å få en fin oppstart på høsten blir det spillermøte på mandag oppmøte 17.30 på klubbhuset. Det blir evaluering av vårsesongen, plan for høstsesongen og utdeling av nye drakter.

  • Mandag spillermøte 17.30 deretter trening på Kalvøya til 19.30
  • Onsdag 18.00 – 19.30 på Kalvøya
  • Fredag 16.30 – 18.00 på 7’ern

Jeg har ikke fått noen til som kan være med å bidra med litt bilder og skriving. Dette må da være noen som kan bidra litt med dette! Gi meg et lite vink!!!!!