J00 – Uke 9

Håper alle har hatt en fin vinterferie - vi starter opp med vanlig trening på mandag!

Det blir fint å komme i gang igjen etter en uke med treningspause. Vi går nå inn i en viktig treningsperiode, kun mars og april så er vi i gang med sesongen.

Treninger

Det er vanlig trening denne uken mandag, onsdag, torsdag og søndag. SUP på tirsdag for de som er med på dette. Torsdag hospiterer Tiril og SofieB med J99.

Kamper

Det er ikke avtalt kamper denne uken. Det er planlagt 2 kamper helgen 07-09 mars, samt kamper 16. og 30. mars, samt 07 april. Serieoppsettet er nå kommet. Kampdag er onsdag (J14) og torsdag (J15). Vi er kommet i pulje med Asker, Bærums Verk/Hauger, Lommedalen, Holmen, Ready, Stabæk og ØHIL.

Treningsleir

Opplegget for treningsleiren til Bø i Telmark begynner å falle på plass. Avreise blir fredag ettermiddag. Det er avtalt 3 kamper, mot Skarphedin på lørdag og Notodden på søndag. Det er sålangt påmeldt 14 jenter. Det er fortsatt plass til fler!

Cup’er

Så langt er vi påmeldt 2 cup’er med bindende påmelding. Det er påmeldt 14 jenter til en invitasjonscup i Stockholm Nordic Invitational Cup 18-20 april. Videre er det påmeldt 17 jenter til DANA cup i Hjørring 21-26 juli, påmelding til DANA cup blir sendt denne uken. Vi er videre påmeldt Hauger cup 25-27 april, Tønsberg Elite turnering 24-25 mai og Storhamar talent cup 6-7 sept. Hold av disse helgene.