J00 – uke 7

Trening som normalt denne uke - kampen på fredag mot Ready er avlyst.

Da er vi endelig oppe og står på internett igjen – det er nå laget en egen hjemmeside for junioravdelingen hvor info blir fortløpende oppdatert. Jeg kommer derfor videre fremover til å legge ut nyheter her og dette blir siste nyhetsbrev jeg sender ut til hver enkelt. Legg inn J00 sin side som oppstartside eller under favoritter!

Treninger

Vi er inne i en periode med mye sykdom og mange som driver med vinteraktiviteter. Treningsoppmøte er derfor litt vekslende, men det er mange som får med seg både 3 og 4 fotballøkter i uka og det er bra. De som kun får med seg 1 økt i uken, kan kanskje se om uken kan planlegges litt bedre. Lekser, prøver og andre aktiviteter kommer sjelden dettende ut av intet. Med god planlegging og prioritering er det utrolig hva man får tid til.

På de siste treningene har det stort sett vært god fokus og bra innsats. Treningsiver og god treningsmoral er nøkkelen til å forberede seg som fotballspiller. Forbedring og mestring er igjen nøkkelen til fotballglede og motivasjon – Gul og glad!

Denne uken er siste uke før vi tar vinterferie. Kampen på fredag er avlyst og vi kjører derfor normal trening mandag, onsdag og torsdag denne uken. For de som er hjemme og har lyst prøver vi også å få til litt fotball siste helgen i vinterferien. Følg med på Facebook siden vår.

Kamp fredag – 14.02 er avlyst

Kampen på fredag mot Ready er dessverre avlyst, men vi prøver å omberamme denne til 09.mars. Denne helgen prøver vi også å få til en kamp mot Haslum eller Stabekk. Fint hvis alle merker seg dette.

Påmelding

Minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på treningsleiren og DANA cup. Det er også sendt ut info vedr. kakelotteri som vi skal avholde for å skaffe litt ekstra penger til disse aktivitetene.

Alternativ trening

Skitur kommer vi tilbake til etter vinterferien.

Sosial samling

Vi hadde en veldig fin kveld hjemme hos oss og det ble vist fantastisk kreativitet og kokkekunst. Stemningen var god og alle så ut til å kose seg. Vi skal gjenta suksessen utover i sesongen og neste mulighet blir jo på treningsleiren hvor vi legger opp til litt ulike sosiale aktiviteter og sosialt samvær. Det ser også ut til at vi får til å arrangere to treningskamper.